Çukur Dizisi Yamaç Kimdir? Oyuncu Hakkında Detaylı Bilgi

Çukur dizisinde Kosavalı ailesinin yaşça en küçük olanı Yamaç karakterine hayat verecek olan Aras Bulut İynemli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır gibi pekçok sorunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

27.09.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-16:54) Çukur Dizisi Yamaç Kimdir? Oyuncu Hakkında Detaylı Bilgi

Çukur dizisinde Kosavalı ailesinin yaşça en küçük olanı Yamaç karakterine hayat verecek olan Aras Bulut İynemli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır gibi pekçok sorunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

Çukur Dizisi Yamaç Kim?

Show Tv’nin yeni dizisi Çukur önce muhteşem afişi daha sonra ise fragmanı ile ekranlara damga vurdu. İçerde dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli severler bu diziyi görünce derin bir nefes aldılar. Zira dizinin en sevilen karakteri olan Yamç Aras Bulut İynemli’nin ta kendisi. Oyuncu sırf bu dizi için imajında bayağı değişiklik yapmakla kalmamış vokal konusunda da eğitim almıştır. Bu rol için yaklaşık 4 ay emek harcayan İynemli dizide Yamaç Kosovalı’ya hayat verecek.

Ä°lgili resim

Yamaç Kosovalı ailesi gibi önemli bir ailenin en küçüğüdür. Gündüz saatlerinde kimgayer olarak çalışan Yamaç, ailesini her şeyini geride bırakıp kendine yeni bir sayfa açmıştır. ancak açtığı bu sayfada kaderi onu yine başladığı yere çekip alır. Başladığı yere dönse bile bu davranışı hem kendi hayatını hem hayatına dahil ettiği Sena’nın hayatını derinden etkiler. 23 Ekim Pazartesi günü Show Tv ekranlarında başlayacak olan Çukur dizisinin Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli ise 25 Ağustos 1990 tarihinde kültür başkentimiz olan İstanbul’da dünyaya geldi.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

aras bulut iynemli ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunu olan İynemli tiyatrocu bir abiye ve ses sanatçısı bir ablaya sahip. İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü öğrencisi olan İynemli, koyu Beşiktaşlı. Kamera karşısına bir reklam filmi ile geçen oyuncu, ardından Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizide rol almıştır. Çağan Irmak yapımı Tamam mıyız? filminde başarılı bir oyunculuk örneği sergileyen oyuncu, bu filmdeki başarısı ile ödüle layık görülmüştür. Maral dizisi için oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncu, burada tanıştığı Bige Önal’a aşık olmuştur ve uzun süredir mutlu bir beraberlikleri vardır. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal