Cemre Kemer Gülçin Ergül Hakkında Sessizliğini Bozdu! Ünlü Şarkıcı Gelen Eleştirilere Son Noktayı Koydu

Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül, geçtiğimiz hafta sevgilisiyle korkunç bir kaza geçirmiş ve hayat arkadaşını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının bu acısına tepkisiz kaldığı söylenilen Hepsi grubu üyesinden Cemre Kemer’den açıklama geldi.

11.07.2018-12:11 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-12:54)

Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubu, grup içinde yaşanılan anlaşmazlıklar nedeniyle Gülçin Ergül’le yollarını ayırmıştı. Yıllardır kendi şarkılarını çıkaran ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta yine bir organizasyona giderken korkunç bir kaza geçirdi. Ergül, iş insanı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile aynı arabada seyir halindeyken, bir tırın arkasına çarptı. Ancak bariyerlere vurarak durabilen otomobilin içinden yalnızca şarkıcı Ergül sağ çıkabildi. Sevgilisinin ölümüyle büyük bir yıkım yaşayan Gülçin Ergül’den sonra gözler Hepsi grubunun üyelerine çevrildi. Ergül’e destek olması beklenilen şarkıcıların sosyal medyadaki günlük paylaşımlarına devam etmesi, takipçilerini çıldırttı. Bunun üzerine açıklama yapan Cemre Kemer, deyim yerindeyse öfke kustu. Takipçilerine ağzını açan ünlü şarkıcı, ‘’Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil, gerçek hayatta paylaşmak gerekir’’ ifadelerini kullandı. Ardı arkası kesilmeyen yorumlardan sonra şarkıcı, ‘’Beyniniz yok mu sizin’’ şeklinde bir çıkış yaptı.

ÜNLÜ ŞARKICI İLK KEZ AÇIKLADI

Magazin gündeminde çok konuşulan bu olaydan sonra Cemre Kemer, ilk kez görüntülendi. Etiler’de görüntülenen Kemer, sosyal medyadan aldığı tepkilerle ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili; ‘’ Bu tür şeylerin reaksiyonları çok farklı oluyor. Siz bir yakınınızı kaybettiğinizde Instagram'dan mı başsağlığı dilersiniz? Böyle yapsak bu sefer 'Böyle bir şeyin sosyal medyadan taziyesi mi olur?' denir. Alıştım artık bu durumlara…’’ şeklinde duygularını dile getirdi. eski dostu Gülçin Ergül hakkında da açıklamalara devam eden şarkıcı, Ergül’ün sağlık durumuyla ilgili; ‘’Ufak tefek kırık çıkığı vardı. Fiziksel olan kısmı önemli değil. Önemli olan şu an kalp. Herhangi bir şeye ihtiyacı olduğunda yanında olduğumuzu belirttik’’ diyerek konuya dair son noktayı koydu. Muhabirler bunun üzerine zor günler geçiren şarkıcıyı ziyarete gidecek misiniz diye sordu. Kemer ise; ‘’Böyle şeyler için biraz erken. O da bu modda değil. Gitmeyi düşünürüz ne istiyorsa yaparız. Böyle bir şeyin başka konularla ilintisi, bağlantısı olamaz’’ diye yanıt verdi. 

cemre kemer

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal