Aslıhan Hatun Geceye Damgasını Vurdu!

TRT1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un dün akşam yayınlanan 112. bölümüne Aslıhan Hatun damgasını vurdu. Aslıhan Hatun, Emir Saadettin’e yaptığı oyunla gönüllere taht kurdu.

29.03.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-17:04)

Başarılı dizi Diriliş Ertuğrul’un başrollerini Engin Altan Düzyatan, Engin Öztürk ve Cemal Hünal’ın paylaştığı dizide Aslıhan Hatun, Emir Saadettin’e oynadığı oyunla gönüllere taht kurdu.

Sultan’ın ölümüyle birlikte Ertuğrul’la uğraşan ve son olarak geçtiğimiz hafta Sultan Gıyaseddin’i onun elinden uç beyliğini ve Söğüt’ü alma konusunda ikna eden Emir Saadettin sinirleri zorlamıştı.

İzleyicilerin bir an önce ölmesini istediği Saadettin Köpek’i, Aslıhan Hatun’un şişlemesi üzerine herkeste bir rahatlamaya neden oldu.

SAADETTİN’İN AŞKINDAN FAYDALANDI

Saadettin’in kendine olan aşkından faydalanan Aslıhan Hatun, Ertuğrul ve Turgut’tan kurtulmak istediği konusunda ikna edince istediğini yapması çok kolay oldu..

Saadettin’in ona inandığı sırada arkasından şişle gelerek, onu 3 kez şişledi.

Durum böyle olunca herkesin aklında ‘Saadettin Köpek öldü mü?’ sorusu dolaşmaya başladı.

Tüm bu yaşananlara izleyenlerden tepki gecikmedi. İzleyici son bölümü şu şekilde yorumladı; ‘Biz bu sahneyi 4 yıl bekledik!’, ‘Aslıhan Hatun ne diyeyim ki sana!’, ‘Resmen şok oldum hiç beklemiyordum bunu!’, ‘Aslıhan yılın ters köşesini yaptı!’, ‘İnşallah ölmüştür!’, ‘Helal olsun Aslıhan!’, ‘Alma mazlumun ahını demişler Saadettin!’ gibi yorumlar yaptılar.

Saadettin’in ölüp ölmediğini önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 113. yeni bölümde hep birlikte göreceğiz…

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal