Oğuzhan Koç Ve Yağmur Tanrısevsin Çok Mutlu!

4 yıldır birlikte olan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı.

29.03.2018-16:53 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-17:28) Oğuzhan Koç Ve Yağmur Tanrısevsin Çok Mutlu!

Güne sporla başlayan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin, akşam üzerini de tekrar yürüş yaparak geçirdiklerini belirterek, uzun bir yürüyüş ve yorucu bir günün ardından Zorlu Alışveriş Merkezi'nde akşam yemeği için mola verdi. Özellikle dışarda yemek yiyeceklerse sağlıklı mutfağı olan yerleri tercih ettiklerini belirten güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, 'İşimizden dolayı her zaman evde vakit geçiremiyoruz. Çoğunlukla dışarıda setlerde oluyoruz. Onun için maalesef hazır gıdalar tüketiyoruz.  Bu yüzden Oğuzhan ile beraber mutfağı sağlıklı ve organik olan yerleri tercih ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde günlerce konuşulan muhteşem bir konsere imza atan Oğuzhan Koç, muahbirlerin konserler ilgili soruları üzerine 'Muhteşem bir gece oldu. Yakın dostlarım, sevenlerim herkes o özel gecede yanımda oldu. Konserin tadı damağımızda kaldı. Konserlerimiz devamı gelecek' açıklamasında bulundu. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal