Aslı Enver’in Milyonluk Aracı Ortalığı Karıştırdı!

Yer aldığı her projeyle adından başarıyla söz ettiren Aslı Enver’in yatırımlarını neye yaptığı belli oldu. Güzel oyuncu kendine öyle bir araba aldı ki, fiyatını duyan herkesin dudağı uçukladı. İşte o detaylar…

23.04.2018-12:17 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-14:31) Aslı Enver’in Milyonluk Aracı Ortalığı Karıştırdı!

Yetenekli oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde Meksika’ya gitmişti. Enver’i bebekte turlarken gören muhabirler, güzel oyuncuyu soru yağmuruna tuttu. İstanbul’u özleyen ve arkadaş hasreti çeken Aslı Enver’i lüks aracıyla gören muhabirler bombayı patlattı. Enver’in lüks aracının ücreti ise sosyal medyadaki kullanıcıları ikiye böldü.

ENVER’İN LÜKS ARACI OLAY OLDU

Meksika dönüşü Bebek semalarında dolaşan Aslı Enver’in lüks aracı dikkat çekti. Fiyatının 1 milyon 900 bin TL olduğunu öğrenilen lüks araç, sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar aracın bu denli pahalı olmasına yorum atarken, kimisi de Aslı Enver’e yakıştığını söyledi. Meksika dönüşü bir projede yer alıp almayacağı sorulan güzel oyuncu, “Şu an sizlere bahsedeceğim bir işim yok. İçime sinen proje olursa kabul edeceğim" dedi. 

enver

MEKSİKA'DA BOY BOY FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Güzel oyuncu Aslı Enver kafa tatiline çıkmak için kendine rota olarak Meksika'yı seçmişti. Meksika'dan eğlenceli ve birbirinden güzel fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Her fotoğrafın altına iyi yorumlar ve beğeniler alan Enver'in keyifli halleri de gözden kaçmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal