Maaş İndirimi İstemeyen 5 İsim Gönderiliyor!

Beşiktaş yönetimi şu ana kadar konuştuğu yabancılardan ücret indirimi hakkında olumsuz cevap alırken bu futbolculara teklif gelmesi durumunda yollarını ayırmayı planlıyor.

04.04.2020-12:23 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-12:20) Maaş İndirimi İstemeyen 5 İsim Gönderiliyor!

Coronavirüs salgınının krize yol açtığı futbol ekonomisindeki maddi sıkıntıdan kurtulmanın çaresini arayan ve bu sebeple kontratı süren yabancı futbolcularla ön görüşme yaparak ücretlerinde indirim bekleyen Beşiktaş Yönetimi, bu durumda ikinci planını da belirledi.

GÖNDERMEYE ÇALIŞACAK

Şu ana kadar konuştuğu yabancılardan ücret indirimi hakkında olumsuz cevap alan siyah-beyazlılar, yüksek maaş alan Domagoj Vida, Jeremain Lens, Kevin N’Koudou, Victor Ruiz ve Adem Ljajic gibi yıldızlarla teklif gelmesi durumunda göndermeye çalışacak.

Kadro bütçesini aşağıya indirerek Beşiktaş’ın gelecek yıllarını kurtarmak isteyen yönetim, bu futbolcuların önüne “kontrat yapılandırma” ile “teklif getirme” seçeneklerini ortaya koyacak.

UCUZ VE YETENEKLİ GENÇLER

Yüksek maaş alan yabancılardan Türkiye’de devam etmek istemeleri durumunda fedakarlık bekleyecek olan yönetim diğer durumda yolları ayırmak için ortak bir cevap aramaya çalışacak. Gelecek sezonda kadroya, ucuz ve yetenekli gençleri almak isteyen siyah-beyazlılar, kiralık futbolcuların yerine yine kiralık yetenekler alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal