Luyindama: '2 Ay Sonra Dönerim'

Güçlü bir oyuncu olduğunu, adale yapısının çok güçlü olduğunu dile getiren Luyindama, 2 ay içerisinde maçlarda olacağını söyleyerek, sözleşmesinin dondurulmasını istemedi.

13.01.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-09:38) Luyindama: '2 Ay Sonra Dönerim'

Galatasaray'da milli takım'da yaşadığı ağır sakatlığın ardından sezonu erken bitiren Christian Luyindima'dan ilginç bir tavsiye geldi.

Kongolu oyuncunun sarı-kırmızılı yönetimle gerçekleştirdiği görüşmede, "Sözleşmemi lütfen askıya almayın. Ben güçlü bir futbolcuyum. 2 ay sonra sahalara dönerim. Benim adale yapım çok sağlam" dediği ortaya çıktı.

Bu istek Galatasaray Yönetimi tarafından şaşkınlıkla karşılansa da, 26 yaşındaki oyuncuya olumsuz yanıt geldi, "Çok karakterli bir futbolcusun. Ancak bizim kaybedecek zamanımız yok. Seni ve bu fedakarlığını unutmayacağız" ifadeleri kullanıldı.

Murillo Radarda

Galatasaray stoper desteğinde bu hafta mutlu sonu görmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılıların transfer listesinde en başta Murillo bulunuyor. İlk defa 2 Ocak'ta Milliyet tarafından çıkan haberde Kolombiyalı stoper için hamlelerin devam ettiği söylendi.

Cim-Bom, 27 yaşındaki Kolombiyalı oyuncuyu kiralamak için Sampdoria'nın kararını açıklaması bekleniyor. Diğer yandan Roma'dan Mert Çetin için herhangi bir görüşme olmadığı söylendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal