06.09.2021-14:35 (Son Güncelleme:06.09.2021-15:41)


1

18 yaşındayken Liverpool'a transfer olan gurbetçi futbolcu Samed Yeşil ile ilgili şaşırtan bilgiler geldi. Bir dönemin genç yıldızının şuanda Almanya 5.Ligi'nde top koşturduğu ve bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenildi.



2

Bayer Leverkusen altyapısında yetişen ve burada sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken gurbetçi yetenek Samed Yeşil, 18 yaşındayken İngiliz devi Liverpool'a transfer olmuştu. Liverpool'un bir dönem formasını terleten genç yetenek ile ilgili çok enteresan bilgiler gelmeye başladı. Bir dönem Liverpool'da formasını terleten gurbetçi futbolcu Samed Yeşil'in şuanda Almanya 5. Liginde Djk Teutonia St. Tönis formasını terlettiği ve aynı zamanda hava filtreleri üreten bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenildi.



3

27 yaşındaki gurbetçi futbolcu Samed Yeşil'in hayatı gerçekten enteresan. Almanya'nın köklü takımlarından Bayer Leverkusen'ın altyapısında yetişen ve sergilediği etkili performansla Leverkusen takımının A takımına yükselen Samed Yeşil birçok takımın transfer radarına girmişti. Futbolcuya o dönem Avrupa'dan pek çok takım talip olmuştu. O zaman 18 yaşında olan futbolcu, İngiliz devi Liverpool'un yolunu tutmuştu.



4

O zaman 18 yaşında olan futbolcu, İngiliz devi Liverpool'un yolunu tutmuştu. Futbolcu, Liverpool'a transfer olduktan sonra İsviçre'nin FC Luzern takımına kiralik olarak yollandı. Futbolcunu kariyeri bu noktada düşmeye başladı.



5

Sonrasında bir türlü form tutturamayan futbolcunun kariyeri çok büyük bir düşüşe geçti. Futbolcunun şuan Almanya 5. Ligi takımlarından DJK ST. Tönis formasını giydiği ve aynı zamanda geçimini sağlamak için hava filtreleri üreten bir fabrikada çalıştığı öğrenildi.



6

Liverpool'a transfer olduktan bir türlü dikiş tutturamayan futbolcunun kariyeri yokuş aşağı yuvarlandı. Futbolcu 2020 sezonunda ülkemizin alt lig takımlarından Ankara Demir kulübüne de transfer oldu. Buradaki macerası kısa süren futbolcu Almanya'nın Vfb Homberg takımına transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR