06.09.2021-14:12 (Son Güncelleme:07.09.2021-15:19)


1

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, transfer döneminin en çok ses getirecek hamlelerinden birini yapmaya hazırlanıyor. Süper Lig'e yeni bir dünya yıldızı getirmek isteyen Başakşehir, Kolombiyalı yıldız James Rodriguez ile anlaşmak istiyor.



2

Medipol Başakşehir, transfer döneminin kuşkusuz en çok konuşulacak hamlelerinden birine imza atmak istiyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen 30 yaşındaki Kolombiyalı yıldız için kulübü ile temaslarını kuran Başakşehir yönetimi yıldız futbolcu James Rodriguez'in kiralık olarak transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı. Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ'ın büyük bir hassasiyetle yürüttüğü James Rodriguez transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi.



3

İspanyol ekibi Real Madrid'den geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a bedelsiz bir şekilde transfer olan James Rodriguez, İngiliz ekibine geldiği günden bu yana kariyeri hiç istediği gibi gitmemişti. Geldiği günden beri sık sık yaşadığı olaylar nedeniyle gündeme gelen ve hem taraftarlardan hem yönetimden büyük bir tepki çekmişti.



4

Önümüzdeki sezon sonuna kadar kulübü Everton ile sözleşmesi bulunan James Rodriguez'in takımdan ayrılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Avrupa'nın büyük liglerinde transfer döneminin sona ermesiyle bir takıma henüz imza atmayan James Rodriguez için Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in talip olduğu öğrenildi.



5

James Rodriguez'in yüksek maliyeti nedeniyle bonservis ücreti ile kadrosuna katmakta büyük zorluklar yaşayan Medipol Başakşehir yönetiminin Kolombiyalı yıldızı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.



6

Ayrıca 30 yaşındaki yıldız futbolcu James Rodriguez ile menajeri aracılığı ile görüşmelerde bulunan Başakşehir yönetiminin oyuncuyu Türkiye'de Süper Lig'de forma giymeye ikna ettiği öğrenildi. James Rodriguez'in düzenli olarak forma giyerek Süper Lig'de gösteceği performans ile tekrardan kendini ispat etmeyi düşündüğü ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR