06.09.2021-13:02 (Son Güncelleme:11.11.2021-10:11)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattığı Aytaç Kara sürpriz bir şekilde takımdan ayrılıyor.



2

Galatasaray geçtiğimiz sezonun sona ermesinin ardından Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki Aytaç Kara ile sözleşme imzalamıştı.



3

Teknik Direktör Fatih Terim'in bir süredir takip ettiği Aytaç Kara, sezon öncesi kampına yetişmiş ve hazırlık maçlarında da düzenli olarak forma şansı bulmuştu.



4

Galatasaray'da yeni transferlerin takıma katılmasının ardından gözden düşen Aytaç Kara, formasından uzak kalmaya başladı. Sarı kırmızılıların UEFA'ya bildirilen kadrosunda da kendisine yer bulamayan Aytaç Kara'nın takıma henüz yeni katılmışken ayrılık ihtimali iyice kuvvetlenmeye başlamıştı.



5

28 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Kara için Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Altay talip olurken Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Aytaç Kara'yı kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenildi.



6

İzmir ekibi Altay transferi bonservis ücreti ile birlikte bitirmek isterken Galatasaray ise oyuncusunun sadece kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR