20.09.2021-16:14 (Son Güncelleme:20.09.2021-18:44)


1

PSG'de sezonun en bomba transferlerinden birisi olarak gösterilen Lionel Messi'nin oyundan alınması büyük gündem oldu. Lionel Messi'nin geldiği günden bu yana PSG'de oyuna bir katkı verememesi büyük hayal kırıklığı oldu.



2

Biten transfer döneminde PSG belki de tarihinin en büyük transferine imza attı. Kadrosuna süper yıldız Lionel Messi'yi katan PSG bu transferle büyük yankı uyandırmıştı. Fakat Arjantinli futbolcu Lionel Messi kendisinden beklenen performansı bir türlü veremedi.



3

Arjantinli'nin bu performans düşüklüğü yoğun gündem oluyordu. Lionel Messi eleştiri oklarının hedefindeyken yıldız futbolcunun son Lyon maçında ise bir varlık gösteremeyip oyundan alınması büyük dikkat çekti.



4

Etkisi performans sergileyen futbolcuyu takımın teknik adamı Pochettino kenara aldı.



5

Saha kenarına gelen Lionel Messsi şaşkınlığını gizleyemedi. Kendisini oyundan alan teknik adam Pochettino'ya imalı bakışlar attı. Arjantinli futbolcunun yerine Icardi 76. dakikada oyuna girdi. Arjantinli Icardi oyundan çıkan Lionel Messi yerine oyuna girdikten sonra attığı golle PSG'ye galibiyeti getiren golü attı.



6

Maçın ardından yıldız futbolcu Lionel Messi ise büyük gündem oldu. Futbolcunun herhangi bir asist veya gol katkısı verememesi büyük hayal kırıklığı yaşattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR