17.09.2021-18:09 (Son Güncelleme:18.09.2021-16:46)


1

Dünya yıldızı Lionel Messi çok büyük bir ses getirerek yıllardır formasını terlettiği Katalan ekibinden PSG'ye transfer olmuştu. Fakat futbolcu, forma giydiği karşılaşmalarda hiç varlık gösteremedi.



2

Fransız devinde ilk olarak Ligue 1'in 4. haftasında Reims ile oynanan mücadelede oyunun ikinci yarısında dahil olan yıldız isim bu maçta aldığı sert müdahalelerden dolayı oyuna etki edemedi.



3

Dünya futbolunun bir numaralı yıldızlarından birisi olarak gösterilen Lionel Messi, transfer dönemine damga vurmuştu. Arjantinli dünya yıldızı, yıllardır formasını terlettiği Barcelona'dan ayrılarak Fransız devi PSG'ye imza atmıştı.



4

Lionel Messi bu karşılaşmadan sonra PSG'de ilk 11 çıktığı Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Club Brugge maçında da varlık gösteremeyince eleştiri oklarını üzerine çekti.



5

Dünya yıldızının bu performansı üzerine eleştirileri çekmeye başladı. Özellikle son oynanan Şampiyonlar Ligi'ndeki Club Brugge maçında da futbolcunun bir varlık gösterememesi dikkat çekti.



6

Ayrıca maçın 1-1 sona ermesi yıldız ismin daha çok eleştirilmesine neden oldu. Neymar ve Mbappe ile birlikte sahaya çıkan Lionel Messi, etkisiz oyun ortaya koyunca hem PSG takımı hem de PSG taraftarları şaşkınlık yaşadılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR