17.09.2021-17:26 (Son Güncelleme:17.09.2021-17:55)


1

Beşiktaş, kadrosuna etkili isimleri transfer ederken takımdan gönderilmesi istenen futbolcular konusunda sorun yaşıyor. Beşiktaş'ın yollarını ayıramadığı Ljajic, Lens ve Douglas'ın kulübe 75 milyon Tl zararı olduğu açıklandı.



2

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan ve yeni sezonda etkili bir giriş yapan siyah beyazlılar, sezona yaptığı etkili transferlerle damga vurmuştu. Beşiktaş, yaptığı yıldız transferleriyle büyük ses getirmişti. Kadrosuna Douglas, Lens ve Adem Ljajic gibi yıldızları katan kara kartallar yıldız transferleriyle Süper Lig'de büyük yankı uyandırmıştı.



3

Siyah beyazlılarda yeni transferlerin yanı sıra takımdan gönderilecek futbolcular da ses getirdi. Takımdan gönderilmesi planlanan Adem Ljajic, Lens ve Douglas ile anlaşılamaması üzerine futbolcularla büyük sorunlar yaşanıyor.



4

Üç futbolcunun hiçbir şey yapmayıp sadece haftada 5 gün sabah koşu yaptığı öğrenildi. 3 futbolcunun ise yıllık takıma toplam maliyetleri 75 milyon Tl'yi buluyor. Beşiktaş verim alamadığı üç futbolcunun takıma da mali açıdan sorun çıkarması nedeniyle kara kara düşünmeye başladı.



5

Lens'in, Beşiktaş yönetiminden takımdan gitmesi karşılığında araba istemesi büyük gündem olmuştu.



6

Sergen Yalçın, üç futbolcuyu takımında istemediğini yönetime bildirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR