20.09.2021-15:35 (Son Güncelleme:20.09.2021-15:49)


1

Galatasaray, Süper Lig'de Alanyaspor'a 1-0 mağlup olarak ilk mağlubiyetini aldı. Maçta Fernando Muslera, karşılaşmada zaman geçiren Alanyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü.



2

Galatasaray ile Alanyaspor gergin bir maçı geride bıraktı. Galatasaray'ın, Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın yankıları devam ediyor. Karşılaşmada Galatasaray zorlu rakibine karşı üç puanı evinde bırakırken, maçta sert tartışmalar yaşandı.



3

Galatasaray'ın, Alanyaspor'a karşı kaybettiği maçta maça saha dışındaki olaylar çok büyük damga vurdu. Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş ve Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz arasında başlayan sert tartışma soyunma odasına kadar taştı.



4

Rakip takımın kalecisi Serkan Kırıntılı'nın maç boyunca zaman geçirmesi Fernando Muslera'yı çok sinirlendirdi. Fernando Muslera, tünele önce girmesine rağmen soyunma odasının yolunu tutmadı ve Serkan Kırıntılı'yı beklemeye koyuldu.



5

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Uruguaylı Fernando Muslera'nın yaptığı açıklamada, "Zaman geçirmesinden nefret ediyorum" diye isyan eden Muslera iki takım tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Uruguaylı file bekçisinin Serkan Kırıntılı'yı görür görmez üzerine yürüdüğü fakat iki kulüp yetkililerinin araya girip kavgayı zor önlediği öğrenildi.



6

Galatasaray ile Alanyaspor'un karşılaştığı maç gerilime sahne oldu. Alanyaspor'un, Galatasaray'a 1-0 kaybetmesinin ardından taraftarlar Galatasaraylı futbolculara tepkilerde bulundular. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in de bu tepkilerden nasibini aldığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR