Lider Filo borsada ne zaman işlem görecek? Borsadaki kodu ne?

Operasyon araç kiralama sektöründe faaliyetlerde bulunan Lider Filo'nun (LDR Turizm) Borsa İstanbul'a geleceği bilgisi paylaşıldı. Bu haberin ardında ise yatırımcılar 'Lider Filo borsada ne zaman işlem görecek?' sorusuyla taleplerin ne zaman toplanacağı ve borsadaki kodunun ne olacağını araştırmaya başladı.

30.03.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-11:53) Lider Filo borsada ne zaman işlem görecek? Borsadaki kodu ne?

Faaliyetlerine 2010 yılında başlayan ve o tarihten beri operasyon araç kiralama sektöründe yer alan Lider Filo (LDR Turizm) halka arz işlemlerini başlattı. Tera Yatırım liderliğinde gerçekleştirilecek olan halka arz işlemleri kapsamında şirketin hisseleri için talep toplama tarihi 29-30 Mart arası olarak belirlendi.Lider Filo borsada ne zaman işlem görecek? Borsadaki kodu ne?

Toplamda 20.400.000 adet payını satışa sunan Lider Filo'nun işlemlerine dahil olmak isteyen yatırımcılar 'Lider Filo borsada ne zaman işlem görecek?' sorusuna yanıt ararken diğer taraftan taleplerini ilettikleri işlemlerle ilgili detaylı bilgi almak için araştırma yapmaya başladılar.

Borsa İstanbul'da işlem görecek olan Lider Filo'nun borsada ki kodu ne?

Lider Filo borsada ne zaman işlem görecek?

29 Mart tarihinde #LİDER kodu ile talep toplama işlemlerini başlatan Lider Flo, bu işlemi bugün de devam ettiriyor. 18,65 TL sabit fiyatı ile gerçekleştirilen halka arz büyüklüğü işlemlerinde taleplerin yüksek gelmesi durumunda 380.460.000 TL olması beklenildiği bildirilirken halka arz işlemlerinin ardından şirketin halka açıklık oranlarının yüzde 25,76 olacağı ek satış işlemine geçilmesi halinde ise bu oranında yüzde 30,91'e çıkacağı söyleniyor.

Lider Filo'nun halka arz işlemleri eşit dağıtım yöntemi ile bugün saat 13:00'de sona erdirilecek. Halka arz işlemleri sona erdirildikten sonra hisseler yatırımcıların hesaplarına geçiş işlemleri başlatılacak ve bu işlemler de saat 18:30'da başlayacak. 

Borsa İstanbul'da işlem görecek olan Lider Flo'nun borsada ki kodu ne?

Borsa İstanbul'da 4 Nisan Pazartesi günü Yıldız Pazar’da işlem görmesi beklenilen Lider Filo'nun halka arz işlemleri sonrası elindeki güçlü kaynağın yüzde 70’lik oranına karşılık olarak gelen tutarını da şirketin planlarına aldığı yeni taşıt yatırımlarında aktaracağı açıklandı. Diğer yüzde 30’una karşılık olarak gelen tutarın ise şirketin net işletme sermayesi ihtiyaçlarına aktarılacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal