Lider Filo halka arz ne zaman gerçekleşecek? LDR Turizm Lider Filo hisse kodu, hisse fiyatları ne kadar?

Şirketlerden pay sahibi olmak için araştırma yapan yatırımcılar son günlerde Lider Filo hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. LDR Turizm A.Ş. hisselerinin halka arz edileceği bilgisi paylaşıldıktan sonra 'Lider Filo halka arz ne zaman gerçekleşecek?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, LDR Turizm Lider Filo hisse kodu, hisse fiyatları ne kadar?

27.03.2022-02:11 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-02:11) Lider Filo halka arz ne zaman gerçekleşecek? LDR Turizm Lider Filo hisse kodu, hisse fiyatları ne kadar?

LDR Turizm A.Ş. tarafından yapılan bir açıklamada hisselerin halka arz edileceği bilgisi paylaşıldı. Yapılan bu açıklamaların hemen ardından ise şirketlerden pay sahibi olmak isteyen yatırımcılar Lider Filo'nun halka arz ne zaman halka arz edileceği hakkında araştırma yapmaya başladı. LDR Turizm'in borsada ne zaman işlem göreceğini ve hisselerin ne kadara satılacağı konusunda yapılan araştırmalarda ayrıca şirket hisseleri ile ilgili talep toplama tarihi de merak edilemeye başlandı. Peki, Lider Filo halka arz ne zaman gerçekleşecek? İşte merak edilen sorunun detaylı yanıtı..

LDR Turizm Lider Filo hisse kodu, hisse fiyatları ne kadar?

LDR Turizm Lider Filo hisse kodu, hisse fiyatları ne kadar?

SPK tarafından yapılan son değerlendirmelerinde LDR Turizm’in halka arz edilmesi ile ilgili başvuru sürecinin tamamlandığı öğrenilirken LDR Turizm A.Ş.'nin BİST hisse kodu ile fiyatı hakkında edinilen bilgilere göre şirketin sermayesinin 53 milyon liradan 66 milyon liraya kadar yükseltildiği öğrenildi. Bedelli sermaye ile ilgili artırım durumunda kaynaklı bedelde ise 13 milyon adet hissenin halka arz edileceği aktarıldı.

Bu bilgilerin yanı sıra LDR Turizm A.Ş.'nin halka arz işlemleri sırasında şirketin mevcut ortaklarından biri olan Metin Barokas'a ait 4.000.000 TL nominal değere sahip B grubu paylarında aynı şekilde halka arza konu edileceği bildirilirken fazla talep doğması sonrasında Metin Barokas’ın sahip olduğu 3.400.000 TL değerine sahip nominal değerli B grubu içinde yer alan payların da ek satışları gerçekleştirilecek.

LDR Turizm Lider Filo hisse kodu, hisse fiyatları ne kadar?

Halka arz işlemlerinde 1 TL nominal değere sahip paylarda 18,65 TL sabit fiyat sunumu yapılacak ve ek satış gerçekleşmesi durumunda ise halka arz büyüklüğü 380 milyon 460 bin liraya çıkarılacak.  

Lider Filo halka arz ne zaman gerçekleşecek?

LDR Turizm A.Ş.'nin bilinen diğer adıyla Lider Filonun halka arz işlemleri 29 Mart ile 30 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal