Levante'nin Teknik Direktörü Alessio Lisci'nin İlginç Hayat Hikayesi!

La Liga ekibi Levante'nin teknik adamı Alessio Lisci'nin hayat hikayesi gündem oldu.

08.12.2021-17:41 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-17:48) Levante'nin Teknik Direktörü Alessio Lisci'nin İlginç Hayat Hikayesi!

İspanya La Liga ekiplerinden Levante'de yakın zamanda takımın teknik adamı Javier Pereira'nın görevine son verilmişti. Takımın başına ise geçici teknik adam olarak Alessio Lisci getirilmişti. İtalyan teknik adam hayatını meşhur basın organı La Gazzette dello Sport'a anlattı. 36 yaşındaki teknik adamın hayat hikayesi ise filmlere konu olacak cinsten.


ALESSİO LİSCİ'NİN HAYAT HİKAYESİ DİKKAT ÇEKİYOR

36 yaşındaki İtalyan teknik adam Lisci kariyerine ilk olarak 2011'de Levante'de yardımcı antrenörlük göreviyle başladı. 2017'de ise İspanyol ekibinin genç takımında çalışmaya başladı. Alessio Lisci 2020'de ise B takımının başında görev aldı. A takımda teknik adam ile yollar ayrılınca Alessio Lisci geçici olarak La Liga ekibi Levante'nin başında bulundu.
Kral Kupası'ndaki Huracan Melilla maçıyla mesaiye başlayan Lisci, Levante ile oynanan ilk karşılaşmadan ise 8-0'lık gibi çok net bir galibiyet elde etmiş oldu. Teknik adam hayatıyla ilgili verdiği röportajla dikkat çekti. İtalyan futbol adamı yaptığı açıklamada, '
Roma'da doğdum, eğitimimi tamamladıktan sonra çalışmaya başladım. Stajımı bitirdikten sonra La Liga'daki 20 kulübe de mail attım. 2011'de Levante'de Levante'de Villafaina'nın yanında yardımcılığa başladım ama 2016'da kovuldu, ben de Roma'ya döndüm'
'Döndükten birkaç ay sonra Juvenil B'yi çalıştırmam için Levante'den çağrıda bulundular. Hala buradayım. Ancak İspanya'daki ilk iki yılım çok zorlu geçti. Geçimimi İtalyan restoranlarına yiyecek satarak sağladım.' ifadelerine yer verdi.
İtalyan teknik adamın çalıştırdığı İspanyol ekibi Levante La Liga'da bu sezon 16 haftada topladığı 8 puan ile 20. sırada kendisine yer buluyor. Alessio Lisci'nin hayat hikayesi ise gerek İspanya basınında gerek futbol dünyasında büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal