Lerma'dan Galatasaray Yanıtı: 'Her Şey Tanrı'nın Ellerinde'

Transfer döneminin ilk zamanlarından beri Galatasaray’ın gündeminde olduğu bilinen Bournemouth'un 25 yaşındaki orta sahası Jefferson Lerma, Cimbom ile ilgili ilk defa açıklama yaptı.

11.09.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-10:16) Lerma'dan Galatasaray Yanıtı: 'Her Şey Tanrı'nın Ellerinde'

Galatasaray'da transfer sezonu başlamasından itibaren gündemde olduğu bilinen Bournemouth'un 25 yaşındaki Kolombiyalı futbolcusu Jefferson Lerma, sarı- kırmızılı kulüple alakalı ilk defa açıklama yaptı. Ülkesinde bir radyo istasyonunun canlı yayınına katılan Lerma, Galatasaray'ın kendisini istediğini doğrularken, ciddi bir gelişme yaşanmadığını belirtti.

Sezona İngiltere'de başlayacağını aktaran Kolombiyalı futbolcu, "Henüz net bir şey yok. Bildiğim tek şey, şu anda Bournemouth ile bir sözleşmem var. Çalışmaya devam ediyorum ve kulübümle sezona başlayacağım gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

'NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL'

Bekleyişte olduğunu aktaran 25 yaşındaki orta saha, "Her şey Tanrı'nın ellerinde, ne olacağını göreceğiz. Transfer dönemi 5 Ekim'de bitecek ve ne olacağı belli değil. Her şey bir süreç. Tanrı, beni olmam gereken yere gönderecek." şeklinde konuştu.

Bournemouth ile 2023'yılına kadar kontratı olan Lerma, 2018'de 28 milyon euro bonservis ücretiyle geldiği kulübünde bu sezon 33 karşılaşmaya çıktı, 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal