Leipzig'de Sörloth Sahne Aldı

Almanya Bundesliga’da Werder Bremen’in konuğu olan Red Bull Leipzig, Alexander Sörloth’un golleriyle ilk 45 dakikada galibiyeti garantiledi.

10.04.2021-18:36 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-18:36) Leipzig'de Sörloth Sahne Aldı

Sezon başındaki performansıyla eleştirilerin odağında yer alan Alexander Sörloth, son haftalarda adeta eski günlerini hatırladı. Bugünkü Werder Bremen maçının ilk 45 dakikasında 2 gol birden atan oyuncu, takımına ve hocasına rahat bir nefes aldırdı. Bu sezon 31 maçta forma giyen Norveçli futbolcu, ligdeki gol sayısını 6'ya çıkarttı.

SÖRLOTH DAMGA VURDU

Alexander Sörloth, önce milli arada Norveç için 2 gol atmış; dönüşte bu kez Leipzig ile harikalar yaratmaya başlamıştı. Bayern Münih maçında sadece 17 dakika sahada kalabilen futbolcu bu maçta gol veya asist katkısında bulunmazken; bugünkü Werder Bremen deplasmanının ilk yarısında güzel bir performans sergiledi. 32 ve 41’de 9 dakika arayla iki kez Bremen ağlarını sarsan futbolcu, hocası Nagelsmann için şapkadan çıkan tavşan havası yarattı.

PERDEYİ OLMO AÇTI

Öte yandan, Bremen - Leipzig maçının gol perdesini 23. dakikada Dani Olmo açtı. Red Bull Leipzig, Sörloth’un da atmış olduğu 2 golle soyunma odasına 3-0’lık net bir skorla galip gelmeyi başardı .

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal