Lavrov: Türk ve Rus Askeri Yetkililer Karşılıklı Anlayış İçerisindedir

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Duyduğumuza göre, Türk ve Rus askeri yetkililer tümüyle karşılıklı anlayış içerisindedir" dedi.

17.02.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-17:13) Lavrov: Türk ve Rus Askeri Yetkililer Karşılıklı Anlayış İçerisindedir

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İdlib bölgesindeki Türk ve Rus askeri mercilerin tümüyle karşılıklı anlayış ve irtibat halinde olduklarını belirtti.
Lavrov, Almanya'da yapılan "56'ncı Münih Güvenlik Konferansı"ndan sonra basın mensuplarının konuya yönelik sorularını cevapladı.

İdlib bölgesinde sahada bulunan Rus ve Türk askeri yetkililerin daima irtibat halinde bulunduklarına vurgu yapan Lavrov, "Duyduğumuza göre, Türk ve Rus askeri yetkililer tümüyle karşılıklı anlayış içerisindedir." diye konuştu.

Lavrov, Suriye’nin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’ndeki durumu masaya yatırmak amacıyla Türk ve Rus heyetlerin Moskova’da bir toplantıda bulunduklarına vurgu yaparak, şu açıklamayı yaptı: "Bütün gerçekler masada. Yetkililerin, Rus ve Türk liderlerin yaptığı anlaşmalar çerçevesinde İdlib’deki durumun iyileşmesine katkıda bulunacak fikirleri sunabileceğini umuyorum."

 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal