La Casa De Papel'in 5. Sezonu Başladı Mı, 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı Mı?

Netflix'in büyük bir ilgiyle izlenen İspanyol dizisi La Casa De Papel'in büyük bir merakla beklenen 5. sezon fragmanı yayınlandı mı? Dizinin 5. bölümü ne zaman başlayacak? Dizi 5. sezondan sonra bitecek mi?

12.01.2021-09:26 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-09:54)

4. sezonu ile büyük bir beğeni toplayan ve pek çok ödülle taçlandırılan İspanyol yapımı La Casa De Papel'in 5. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Tüm Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de çok geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak uyandırırken gözler yayıncı kuruluş Netflix'e çevrilmiş durumda. Dizinin sıkı takipçileri Netflix'ten yapılacak açıklamayı bekliyor. 

İlk sezonu 2017 tarihinde yayınlanan ve ilk sezonunun yayınlanmasından sonra da büyük bir popülerliği elde eden La Casa de Papel'in 5. sezonundan yeni bir video paylaşıldı. Peki, La Casa De Papel 5. sezonda neler olacak? La Casa De Papel 5. sezon ne zaman?

DİZİ 5. SEZONDAN SONRA BİTİYOR MU?

La Casa De Papel'in 5. sezonunun ne zaman severlerinin karşısına ne zaman geçeceği belli oldu. Dizinin yeni sezonunun 2 parçaya bölünerek yayınlanacağı ifade edildi.

Popüler çevrim içi dizi ve film platformu olan Netflix, Alex Pina tarafından yaratılan İspanyol yapımı soygun ve suç dizisi olan La Casa de Papel'in hayranlarının beklediği tarihi açıkladı.

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre, toplam 10 bölümden oluşacak olan final sezonu, iki parça halinde Netflix kullanıcılarının karşısına çıkacak. Söz konusu açıklamada, sezonun ilk yarısının 3 Eylül tarihinde, ikinci yarısının da 3 Aralık tarihinde yayınlanacağı bilgileri yer alıyordu.

LA CASA DE PAPEL 5 SEZON KONUSU NEDİR?

Ekip 100 saatten uzun bir süre boyunca İspanya Merkez Bankası'nda kapalı bir halde durmaktadır. Lizbon karakterini kurtarmayı sağlamış olsalar da aralarından olan bir arkadaşlarını kaybetmelerinden ötürü kendilerini karanlık vakitler beklemektedir. Sierra, Profesör'ü yakalamış ve dizi boyunca ilk defa Profesör'ün herhangi bir kaçış planı bulunmamaktadır. Tam artık başka bir aksilik olamazmış gibi hissederken şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir rakip olay mahalline ulaşır. Artık karşılarında ülke ordusu bulunuyordur. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak harekete geçilen olaylar bir savaş yüzü kazanacaktır.

LA CASA DE PAPEL'İN YAYIMLANMA TARİHLERİ

Álex Pina tarafından yaratılan televizyon dizisinin iki kısım olacak şekilde bölünmüş bir tek sezondan ibaret olması planlanmıştı. 15 bölümden oluşan dizi ilk defa 2 Mayıs 2017 - 23 Kasım 2017 tarihleri aralığında İspanyol televizyon kanalı Antena 3'te yayımlandı. 2017 yılının sonlarına doğru Netflix, dizinin dünya genelinde dijital yayın haklarını satın aldı. Diziyi daha kısa 22 bölüme ayıran Netflix, ilk kısmı 20 Aralık 2017 tarihinde ve ikinci kısmı 6 Nisan 2018 tarihinde yayımladı.

Nisan 2018'de Netflix, dizinin bütçesini belirgin oranda yükselterek 16 yeni bölüm siparişi verdi. Toplam 8 bölümden oluşan 3. kısım 19 Temmuz 2019 tarihinde yayımlandı. 8 bölümden oluşan 4. kısımsa 3 Nisan 2020'de ekranlarda yer aldı. Final sezonu olarak da bilinen 5. sezonu ise çok yakın bir tarih olan 3 Eylül'de başlayacak.

LA CASA DE PAPEL DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Álvaro Morte

Rolü : El Profesor

Pedro Alonso

Rolü : Berlín

Úrsula Corberó

Rolü : Tokyo

Alba Flores

Rolü : Nairobi

Miguel Herrán

Rolü : Río

Jaime Lorente

Rolü : Denver

Enrique Arce

Rolü : Arturo Román

Paco Tous

Rolü : Moscú

Itziar Ituño

Rolü : Raquel Murillo

Joseph Whimms

Rolü : Oslo

María Pedraza

Rolü : Alison Parker

Darko Peric

Rolü : Helsinki

Kiti Manver

Rolü : Mariví

Juan Fernández (II)

Rolü : Coronel Prieto

Anna Gras

Rolü : Mercedes

Fernando Soto

Rolü : Ángel

Mario de la Rosa

Rolü : Suárez

Clara Alvarado

Rolü : Ariadna

Naia Guz Sanchez

Rolü : Paula

Esther Acebo

Rolü : Mónica Gaztambide

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal