Netflix Friends Ne Zaman Yayınlanacak?

Konusu ve oyuncu kadrosu ile kült yapımlar arasında yer alan Friends Netflix'e geldi. Peki Friends Netflix'te ne zaman yayınlanacak?

11.03.2021-16:27 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-16:27) Netflix Friends Ne Zaman Yayınlanacak?

90'lı yılların sevilen dizisi Friends, bir süredir Netflix kütüphanesinde yer almıyordu. Dizinin hayranları Friends'in ne zaman Netflix'te yayınlanacağını araştırmaya başladı. 

FRİENDS NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Sevenlerinin merakla beklediği ve uzun süredir Netflix kütüphanesinde yer almayan dizi için müjde geldi. 1994 yılında yayına başlayan ve 10 sezon süren durum komedisi türünde olan Friends dizisi için Netflix'ten onay geldi. 

FRİENDS OYUNCULARI

Dijital platform olan Netflix'te kullanıcılar, Jennifer Anisto, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry ve David Schwimmer gibi başarılı isimlerinin Friends dizisinin kadrosunda yer aldığı unutulmaz yapım Friends dizisinin Netflix kütüphanesinde bulunmamasından şikayet ediyorlardı. 

Netflix Türkiye Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile merakla beklenilen unutulmaz diziyi kütüphanesine ekleyeceğini şu tweet ile duyurdu; 'Friends 1 Nisan'da geliyor diye "Şaka mı bu?" diyenleriniz var görüyorum, bunun şakası mı olur.' 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal