La Casa De Papel Ne Demektir?

Dünyada geniş bir hayran kitlesi olan fenomen dizi La Casa De Papel'in 5. sezonu için nefesler tutuldu. Peki La Casa De Papel ne demektir?

17.03.2021-10:59 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-10:59) La Casa De Papel Ne Demektir?

İlk bölümü 2017 yılında yayınlanan La Casa De Papel şu ana kadar 4. sezon yayınlandı. Dizi kadar, La Casa De Papel'in anlamı da merak ediliyor. 

Netflix'in ilgi ile takip edilen dizilerinden biri olan La Casa De Papel'in oyuncuları, konusu, şarkıları ve dizide kullanılan maskeleri ikon haline geldi. Bu kadar merak edilen dizinin adı da izleyiciler tarafından da araştırılmaya başlandı. 

LA CASA DE PAPEL NE DEMEKTİR?

Netflix'in başarılı yapımlarından biri olan La Casa de Papel dizisi dünyada Money Heist adıyla yayınlandı. Türkiye'de orijinal adıyla yayınlanan dizinin ismi La Casa de Papel’in Türkçe karşılığı Kağıt Ev’dir. 

Alex Pina tarafından kaleme alınan La Casa De Papel, bir soygun dizisidir. İki sezon olarak hazırlanan dizi 2017 yılında 9 bölümden oluşan iki sezonuyla yayınlanmıştı. Ardından dünya çapında ses getiren dizinin yeni sezonları için çalışmalara başlandı. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu da izleyicilerden tam not alırken dizinin finali 5.sezon için nefesler tutuldu. La Casa de Papel 5.sezon ne zaman yayınlanacak? Dizinin merakla beklenen final sezonunun 2021 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Merakla beklenen 5.sezonda ilk tanıtım fragmanı da yayınladı ve fragman büyük ses getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal