Masumlar Apartmanı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1'in ilgi ile takip edilen dizisii Masumlar Apartmanı dün akşam 26. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından Masumlar Apartmanı 27. yeni bölüm fragmanı için aratırmalara başlandı. Masumlar Apartmanı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.03.2021-10:17 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-10:17) Masumlar Apartmanı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciler, Masumlar Apartmanı'nın yayınlanan 26. bölümünden sonra 27. bölüm için aramalara başladılar. 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci, babasından yıllardır uzak kalsa da, ölümü en çok onu etkiler. Hiçbir şey olmamış gibi davranan İnci'nin imdadına eşi Han ve yakın arkadaşı Esra yetişir. Bu arada Han, gidip Naci ile konusşur ve onun İstanbul'dan gitmesini ister. Naci, Safiye'ye kızına gideceğini söyler ancak Naci'nin kızına gitme gibi bir niyeti yoktur. Safiye, Han'ın Naci'ye söylediklerini Gülben'den öğrenir ve gidip Han'dan hesap sorar. Tren garına gidip Naci'yi durdurmak için Safiye, hiç ummadığı birinden yardım alır. 

MASUMLAR APARTMANI 27. YENİ BÖLÜM RAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam 26.bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümde gene heyecan doruktaydı. Masumlar Apartmanı 27. yeni bölüm fragmanı henüz izleyiciler ile paylaşılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal