Kuzey Marmara Otoyolu'nda Zincirleme Kaza! 30 Araç Birbirine Girdi

Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında korkunç zincirleme kaza meydana geldi.

24.01.2022-15:55 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-17:41) Kuzey Marmara Otoyolu'nda Zincirleme Kaza! 30 Araç Birbirine Girdi

İstanbul'da yoğun kar yağışı hayatı felç etmeye devam ediyor. Son olarak olumsuz hava koşulları nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında kontrolden çıkan 30 araç birbirine girdi.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

İstanbul Havalimanı yolunda yaşanan, 30 aracın içerisinde bulunduğu zincirleme kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölgede yoğun kar yağışı ve tipi devam ederken, araçların kaldırılma çalışması sürüyor.


2 BUÇUK SAAT YOLDA KALDIK

Yolda kalan bir şoför, 'Havaalanı kavşağına geldiğimizde yol tuzlanmıştı. Oraya kadar hiçbir şey yoktu. Havaalanı kavşağını geçtik, gişeleri çıktık, sallandık. Tipi bastırdı bir anda. Görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. Otoban olduğu için kenara çekemedik arabaları. Devam etmek zorunda kaldık. İlerinin açık olduğunu düşündük. Tam rampayı geçtiğimizde, önümde bir tır makasladı. Önümdeki tır da makaslayınca ben devam etmek zorunda kaldım. 2 buçuk saattir bu şekil yolda kaldık. Arabalarımız mümkün değil yürümüyor. Karayolları açtı buraları ama tekrar kapandı tabii. İleride de zaten zincirleme kaza varmış' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal