Kutsal Damacana hayranlarına müjde! Serinin 4. filmi geliyor

Ünlü komedyen Şafak Sezer, Kutsal Damacana filminde seriyi uzatıyor. 4. filmi için hazırlıklara başlayan Şafak Sezer, Polat Yacı ile işbirliği içine girdi.

10.06.2022-23:08 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-23:08) Kutsal Damacana hayranlarına müjde! Serinin 4. filmi geliyor

Serinin ilk filmi büyük beğeni kazandıktan sonra devam filmlerinin çekilmesine karar verildi ve Kutsal Damaca filminin 2'ncisi ve 3'üncüsü çekildi. Ünlü komedyen Şafak Sezer'in başrol oynadığı filmin hayranları için şimdilerde bir müjde paylaşıldı ve serinin 4. filminin hazırlıklarının başlatıldığı bildirildi.

Şafak Sezer, Kutsal Damacana'nın 4. serisini çekiyor

Kutsal Damacana 4

Ünlü komedyen Şafak Sezer, Kutsal Damacana hayranlarını daha fazla bekletmek istemedi e filmin 4. serisinin çekimlerine başlamak için kolları sıvadı. Müzik yapımcısı Polat Yağcı ile iş birliği içine giren Sezer, Kutsal Damacana sinema filmi için çalışmalara başladı.

Kutsal Damacana 4

Filmin yapımcılığı Polat Yağcı’ya verilirken başrolde yine Şafak Sezer yer alacak. Projenin yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturmasına karar verilirken filmin Temmuz ayında sete çıkması planlanıyor. Şimdilerde kast çalışması devam eden Kutsal Damacana 4 filmi için Şafak Sezer’e partner arandığı öğrenilirken Fikret’e aşık olacak olan medyum İnci karakterini oynaması için arayışların devam ettiği söyleniyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal