Kusursuz Bacaklara Sahip Olmak İçin İpuçları

Pürüzsüz ve bakımlı bacaklara sahip olmak için ekstra zaman harcamanıza gerek yok. Birkaç dakikalık süre içinde yapacaklarınızla sizde kusursuz bacaklara sahip olabilirsiniz.

05.02.2021-10:08 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-10:08) Kusursuz Bacaklara Sahip Olmak İçin İpuçları

Başlangıç Temizlenme 

Güzel bacakların ilk şartı, istenmeyen tüylerden arınmak. Bunun için kolayınıza gelen ve bütçenize uygun herhangi bir yolu deneyebilirsiniz. Tercih ettiğiniz yöntem ne olursa olsun, önemli olan bacak ve kasık bölgenizde en ufak bir fazlalığın olmaması. İşlemden sonra tahrişi önlemek için yağsız bir vücut nemlendiricisi sürün ve masaj yapın. 


Ölü Deriden Arınma 

Vücut hücreleri her 28 günde bir kendini yeniler ve siz bunu fark etmezsiniz. Bir mikroskopla çarşaflarınızı inceleyecek olsanız, gece uyurken ne kadar çok deri döktüğünüzü görebilirsiniz. Ancak yine de cilt üzerinde sağlıksız bir görünüme neden olan ölü hücre katmanı oluşabilir. Bu nedenle vücuda özellikle bacaklara haftada bir özel bir peeling (soyma) uygulamak yerinde olur. Piyasada tanınmış markaların vücut için özel üretilen peeling ürünleri gayet pratik bir çözüm. Plajda ıslak kumdan faydalanabilirsiniz. Evde ise birkaç kaşık zeytinyağı, bir kaşık kaya tuzu ve 1 adet limonun suyunu karıştırarak kendi peeling'inizi yapabilirsiniz. 


Selülit Düşmanı 

Her iki kadından birinin şikayeti selülitlerle vedalaşmak aslında o kadar da zor değil. Uzmanlar her gün yapılan beş dakikalık masajın, bu yağ kümelerini büyük oranda yok ettiği konusunda hemfikir. Tüylerden kurtulurken bir taraftan da peeling ve masaj etkisiyle beğeni toplayan Braun'un yeni ürünü Skin Spa, bu konuda size yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra bacak kaslarınızı çalıştırmaya yönelik egzersizler de selülit oluşumuna karşı etkisi olacaktır. Plajda otururken poponuzun üzerinde sağa sola gidin ve bunu her gün beş dakika tekrarlayın. Hareketi kum üzerinde yaparsanız peeling etkisi de olacaktır. 


Bacak Güzelliği İçin Altın Değerinde İpuçları 

Özellikle bacak bacak üstüne atmaktan dolayı baldırlarda oluşan batıkları gidermek için ponza taşından yararlanın. Banyoda cilt ıslakken uygularsanız daha iyi sonuç daha iyi olur. 

Ölü derilerden arınmanın daha etkili yolu ise kese yapmak. Bunun için banyonuzu duş jeliyle değil sabunla yapın (Cildin kaygan olmaması gerekli.) Hafifçe nemini aldıktan sonra keseyi bastırarak sürtün. Ölü derilerin patır patır döküldüğünü göreceksiniz. 

Her daim sıkı bacaklara sahip olmak için banyo suyu sıcaklığınızı 25 derecenin üzerine çıkarmayın. Bu, varis oluşumunu engellemek için de iyi bir önlemdir. Ayrıca piyasadaki toparlayıcı vücut kremleri de bacak güzelliğiniz için gayet faydalı. 

Bacaklarınıza duştan hemen sonra cildiniz henüz tam kuru değilken hafif bir nemlendirici sürün. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal