11.06.2020-17:20 (Son Güncelleme:26.04.2024-02:18)


1

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte hemen herkes tatil planı yapmaya başladı. Ttail için hazırlıklarda tam gaz devam ediyor. Kış aylarında alınan kilolar beslenme düzeninin değişmesi ve yapılan sporlarla birlikte eriyip gitti. Peki ya cildiniz plajlar için hazır mı? Özellikle pürüzsüz bacaklar birçok kadın için büyük önem arz etmektedir. Sizin için pürüzsüz bacaklara sahip olmanızı sağlayacak yöntemleri bir araya getirdik. İşte detaylar...



2

Kuru Fırçalama

Kuru Fırçalama

Kış boyunca kuruyan cildi kuru fırçalama tekniği ile yumuşatarak yeniden nefes almasını sağlayabilirsiniz. Cildiniz temizlenmesini sağlarken kan dolaşımının da artırılmasını sağlayan bu yöntem selülit görünümüne karşı da oldukça fayda sağlamaktadır.



3

Peeling

Peeling

Parçacıklı peelingler ciltteki ölü hücrelerin arındırılasını sağlamak için ideal ürünlerdir. Kuru fırçalama tekniğinin ardından uygulayacağınız parçacıklı peelingler bacaklarınıza ekstra pürüzsüz bir görüntü kazandıracaktır.



4

Kese

Kese

Hemen her duşta uygulayabileceğiniz keseleme yöntemi de ölü hücrelerin ciltten uzaklaştırılmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırarak selülit görünümünü de azaltacaktır.



5

Nemlendirme Zamanı

Nemlendirme Zamanı

Cildinizi sağlıklı ve canlı tutmak için nemlendirmek şart. Etkili bir nemlendirici krem ile kendinizi ve cildinizi şımartabilirsiniz.



6

Masaj Molaları

Masaj Molaları

Bacaklarınız özellikle sıcak yaz günlerinde ödem tutmaya oldukça meyillidir. Kendinize ayıracağınız küçük molalarda masaj rutiniyle bacaklarınızda biriken ödemi ve şişkinliği uzaklaştırabilirsiniz.



7

Çatlaklara Veda

Çatlaklara Veda

Özellikle çatlak oluşumuna karşı yağlar kullanarak cildinizdeki kötü çatlak görüntüsünün önüne geçebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR