Kuruluş Osman Yeni Bölümde Neler Olacak?

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın 63. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, 63. Bölümde neler yaşanacak? Kuruluş Osman 62. Bölümde neler oldu?

14.06.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-15:33) Kuruluş Osman Yeni Bölümde Neler Olacak?

Başrolünde Burak Özçivit’in rol aldığı Kuruluş Osman her Çarşamba 20.00’de izleyicilerle buluşuyor. Bu hafta 16 Haziran Çarşamba günü 63. Bölümü ile ekranlara gelecek dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarının anlatıldığı dizide gelecek bölümlerde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN 62. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin 62. Bölümünde Osman Bey, Bamsı Bey’in intikamını alır. Yaptığı planla ele geçirdiği ve Söğüt’e getirdiği Togay’ın cezasını keser ve böylece Bamsı Bey’in intikamını almış olur. Togay elinden kaçıp infaz edilince bu Moğol Valisi Yargıcı’nın tepkisini çeker. Bunun üzerine elçi göndererek Kayı Obası’nın üç yıllık vergisini üç günde talep eder. Bu talebi Osman Bey’i zor durumda bırakır.

Moğol elçisi ise Nikola ile İnegöl kalesinde görüşerek ona Osman Bey’e karşı savaşında onu destekleyeceğini söyler. Nikola, Moğollardan gelecek altınlarla dev bir ordu kurma planı yapar. Osman Bey ise bu ittifakı bozmak için harekete geçer. Bu sırada Malhun Hatun’dan aldığı haber ise onu sevindirir.

KURULUŞ OSMAN 63. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kuruluş Osman fragmanı “Büyük bir cengin ayak seslerini işitirim!” notu ile sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Fragmana göre; Osman Bey ve askerleri büyük bir savaşa hazırlanıyordur. Bu sırada Osman Bey’in kulağına karşı tarafın ordusunun başında Dukas isimli bir komutan olduğu gelir. Öte yandan 62. Bölümde Malhun Hatun’dan çocuğu olacağı haberini alan Osman Bey oldukça mutludur. Fakat Bala Haltun bu haberle şoka uğrar.

KURULUŞ OSMAN SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Kuruluş Osman, 23 Haziran’da 64. Bölümüyle sezon finali yapacak. Bu hafta yayınlanan bölümü finalden önceki son bölüm olacak. Dizinin sevenleri yeni sezon olup olmayacağını merak ediyor. ATV erkanlarında yayınlanan dizinin reytingleri iyi seviyelerde seyrediyor. Kuruluş Osman dizisi, sezon finali yapacağını açıkladı. Eğer herhangi bir terslik olmazsa dizi Eylül’de başlayacak yeni yayın dönemi ile yeni sezonuna başlayacak.

KURULUŞ OSMAN KONUSU

Kuruluş Osman dizisi, Osmanlı’nın kuruluşunu ve Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Bey’in hayatını anlatır. Tarihi olaylara ışık tutan dizi, 400 çadırlık obadan nasıl cihan imparatorluğu kurulduğunu, o dönem yaşanmış olayları ve savaşları ekranlara taşıyor. Bu tarihi olayları aktarırken Osman Bey’in özel hayatını da izleyici ile buluşturuyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Burak Özçivit, Özge Törer, Nurettin Sönmez, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yeşim Ceren Bozoğlu, Görkem Kanbolat Arslan, Seray Kaya, Ragıp Savaş, Şener Savaş, Seçkin Özdemir, , Ayşen Yiğit Uçan Emre Basalak, Burak Çelik, Celal Al, Ahmet Yenilmez, Umut Karadağ, Emin Gürsoy, Açelya Özcan, , Buse Arslan, , Bahtiyar Engin, Emel Dede, Tolga Akkaya Çağrı Şensoy, Ömer Ağan, Gürler, Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın bulunuyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal