Kuruluş Osman Setinde Olay: Burak Özçivit İfadeye Çağrıldı

Yayınlandığı gün reyting rekorları kıran ‘Kuruluş Osman’ dizisinin setinde olay çıktı. Set çalışanları Burak Özçivit’in kendilerine küfür ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

10.03.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-14:29)

Çekimlerine ara verilmeden devam edilen, ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘Kuruluş Osman’ setinde olay çıktı. Dizide Osman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Özçivit’i, set çalışanları kendilerine hakaret ettiği iddiası ile mahkemeye verdi.

BURAK ÖZÇİVİT MAHKEMELİK OLDU

Çekimlerine Beykoz’da devam edilen Kuruluş Osman dizisinin, 8 Aralık 2020 tarihindeki setinde, Burak Özçivit’in set çalışanlarında kötü davranması sonucu harbede yaşandı. Set çalışanları, baş rol oyuncusu Özçvit’in kendilerine küfür ederek hakaret ettiğini belirterek, soluğu savcılıkta aldı.

Yapılan suç duyurusu sonrası Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Burak Özçivit hakkında, “birden fazla kişiye yönelik alenen hakaret” suçundan soruşturma başlatıldı.

KİMSEYE KÜFÜR ETMEDİM

Set çalışanlarının suç duyurusu üzerine ifadesi alınmak için savcılığa çağırılan Burak Özçivit, ‘Set ortamının stresli olduğu doğrudur ama ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır. Bu küfürleri edebilecek bir kişi olmadığımı da beni yakınen tanıyan herkes bilir’ şeklinde konuştu.

Yaşanan olayların basına yansıtıldığı gibi olmadığını, yapımcı firmanın bazı anlaşmazlıklarının olduğunu dile getiren Burak Özçivit, ‘Bu kişiler, ihtilafların çözümü için benim ismimi bu olaya dahil ederek yapımcı firmayı zor durumda bırakmayı amaçlıyor. Set ortamında yüze yakın kişi vardır. Şirketle anlaşmazlıkları olan tarafın amacı, benim üzerimden olduğunu iddia ettikleri alacaklarını almaktır. Dolayısıyla beyanları inandırıcı ve kabul edilebilir değildir’ dedi. 

KÜFÜRLERİ DUYUNCA ŞOK OLDUK 

Sette yaşanan olaylara şahit olduğunu belirten bir kamera asistanı, ‘Olay günü ben de çalışıyordum. Dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, içinde bulunduğu çadırdan çıkarak biz set görevlilerinin olduğu yere doğru, tek tek gözlerimizin içine bakarak küfür etti. Sonra seti terk etti. Hemen geri döndü ve aynı küfürleri bir daha söyledi. Set çalışanları Burak Özçivit’in ettiği küfürleri duyunca şoka girdiler ve kimse ağzını açıp tek bir kelime bile söylemedi. Şüphelinin daha önceden de farklı kişilere bu kadar ağır olmasa da benzer hareketleri olmuştur’ diyerek oyuncudan şikayetçi olduğunu söyledi.

Savcılık, suçun ‘uzlaşma’ kapsamındaki suçlardan olması nedeniyle dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal