Kuruluş Osman Mari zehirlendi mi, öldü mü? Şeyma Korkmaz diziden neden ayrıldı? Kuruluş Osman'dan ayrılık haberi

İzleyicileri ekrana kilitleyen Kuruluş Osman dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde Mari karakterini canlandıran Şeyma Korkmaz diziden ayrıldı mı? sorusu son bölümle birlikte gündeme geldi. İzleyiciler, dizinin yayınlanan son bölümünün ardından, Mari karakteri zehirlendi mi? Şeyma Korkmaz diziden ayrıldı mı? gibi sorulara yanıt arıyor.

20.03.2022-19:53 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-19:54) Kuruluş Osman Mari zehirlendi mi, öldü mü? Şeyma Korkmaz diziden neden ayrıldı? Kuruluş Osman'dan ayrılık haberi

Her hafta Çarşamba akşamları ATV’de izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman dizisinde yine heyecan dorukta. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı reyting rekortmeni dizi, bu hafta da Mari karakteriyle gündeme geldi. Şeyma Korkmaz’ın canlandırdığı karakterin son bölümde zehirlenmesi, izleyicilerin akıllarına Şeyma Korkmaz diziden çıkıyor mu? Sorusunu getirdi. Dizinin 3. Sezonunda kadroya dahil olan Şeyma Korkmaz’ın canlandırdığı Mari karakteri, dizinin 86. Bölümünde zehirlendiMAri

Kuruluş Osman’da ayrılık yaşandı

İzleyicilerin heyecanla takip ettiği Kuruluş Osman dizisinde bir ayrılık yaşandı. Şeyma Korkmaz’ın hayat verdiği Mari karakteri, yayınlanan son bölümde zehir katılan yemeği yemesinin ardından zehirlendi. Kedisine kurulan tuzağı fark etmeyip zehirli yemeği yiyen Mari hayatını kaybetti. Turgut Bey’in kollarında hayatını kaybeden Mari’nin diziden ayrılışı izleyicileri üzdü. Mari karakteri Şeyma Korkmaz’ın neden diziden ayrıldığı da merak edilmeye başlandı.

İzleyiciler senaryo gereği mi yoksa farklı bir sebepten ötürü mü bu ayrılığın yaşandığını sorgulamaya başladı. 3. Sezonda diziye dahil olan Şeyma Korkma, senaryo gereği canlandırdığı karakterin ölmesi nedeniyle diziden ayrıldı.

Canlandırdığı karakter ile izleyicilerin beğenisini toplayan Şeyma Korkmaz, iddialara göre yakında yeni bir yapımla ekranlarda olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal