Kuruluş Osman'da Mari öldü mü, diziden çıkıyor mu? Şeyma Korkmaz Kuruluş Osman'dan neden ayrılıyor?

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan 'Kuruluş Osman'ın 86. bölümü izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Dizinin 86. bölüm tanıtımında sevilen karakterlerden Mari'nin Turgut Bey'in kollarındaki görüntüsü akıllara Kuruluş Osman'da Mari öldü mü, diziden çıkıyor mu? sorusunu getirdi.

16.03.2022-18:10 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-08:56)

ATV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları koran Kuruluş Osman dizisinin 86. bölümünün ikinci fragmanı seyircilerle buluşturuldu. Tanıtım fragmanının yayınlanması sonrası ise dizinin sevilen karakterlerinden Mari'nin yaşayıp yaşamadığı dizinin müdavimleri tarafından oldukça fazla merak edildi.

Osman Bey, kurmak istediği devletin karşısına çıkan engellerin en büyüğünü yaşarken, diğer taraftan da Kayı Obasındaki sular bir nebze duruldu. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Mari'nin zehirlenmesi obada büyük üzüntü yaşanmasına neden olurken Mari'nin zehirlenmesini kabullenmeyen Turgut Bey'i kimsenin durduramayacağı düşünülüyor. 

Kuruluş Osman'da Mari öldü mü, diziden çıkıyor mu?

Kuruluş Osman'da Mari öldü mü, diziden çıkıyor mu?

Kuruluş Osman dizisinin 85. bölümünde zehirlendikten sonra kanlar içinde kalan Mari'nin Turgut Bey'in kollarındaki görüntüsü oldukça fazla merak uyandırmıştı. Mari'nin ölüp ölmediğini merak eden dizinin müdavimleri 'Kuruluş Osman'da Mari öldü mü, diziden çıkıyor mu?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Mari'nin ölüp ölmediği ise yayınlanacak olan 86. bölümün sonunda belli olacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal