Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor: Oktay Kaynarca’dan Süleyman Çakır İtirafı

Ani bir kararla ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sonrası açıklamalarda bulanan Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Sorularını cevapladı.

02.01.2021-22:49 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-12:38) Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor: Oktay Kaynarca’dan Süleyman Çakır İtirafı

Salı akşamları izleyiciyi ekranlara kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, an bir kararla yeni bölümün yayınlanmasına saatler kala yayından kalktı. Dizinin kalkmasına sosyal medya üzerinden tepki gösteren izleyiciler, kanalı ve yapımı yorum yağmuruna tuttu. EHDO’nun başarılı oyuncusu Oktay Kaynarca dizinin yayından kaldırılması hakkında açıklamalarda bulunurken, Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Sorularını da cevapladı. 

KURTLAR VADİSİ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

ATV’de yayınlanan EDHO ani bir kararla yayından kaldırıldı. Diziye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda eden Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Sorularını cevapladı. Süleyman Çakır karakterinin çok sevildiğini, kendisinin de Çakır karakterini oldukça sevdiğini dile getiren Kaynarca, "Ben de okuyorum bunları, sizin okuduğunuz gibi. Süleyman Çakır mevzusu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz" dedi.

Kurtlar Vadisi yayınlandığı ilk sezon yayın hayatına ATV ekranlarında başlamıştı. O dönemlerde en çok izlenen dizi olarak kayıtlara geçen ve Kurtlar Vadisi sonrası yine Oktay Kaynarca’nın başrolü olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi en çok izlenen dizler arasında ilk sırada yerini aldı. 

SÜLEYMAN ÇAKIR’IN HAKLARI ELİMİZDE DEĞİL

Necati Şaşmaz ile beraber rol aldıkları Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterin canlandıran Kaynarca, "Ben de okuyorum bunları, sizin okuduğunuz gibi. Süleyman Çakır mevzusu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Çünkü hakları bizim değil. Bunu yapacak olan arkadaşlar o hakkın sahibi olan arkadaşlardır. Nasıl yaparlar, yaparlar mı, orasını bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz." Şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal