Kurtlar Vadisi Bedir kimdir, nereli? Oyuncu Levent Güner kaç yaşında ve neden öldü? Levent Güner hayatı ve biyografisi

Bir dönemin en başarılı dizisi olan Kurtlar Vadisi’nde Bedir karakteriyle hafızalarda yer edinmiş olan Levent Güner hayatını kaybetti. Sevenleri bu acı haberler üzüntüye boğulurken, Levent Güner hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki Kurtlar Vadisi Bedir kimdir, nereli? Oyuncu Levent Güner kaç yaşında ve neden öldü? İşte Levent Güner hayatı ve biyografisi...

26.01.2023-17:03 - (Son Güncelleme: 26.01.2023-17:03) Kurtlar Vadisi Bedir kimdir, nereli? Oyuncu Levent Güner kaç yaşında ve neden öldü? Levent Güner hayatı ve biyografisi

Sanat dünyasında son aylarda yaşanan yaprak dökümüne bir yaprak daha eklendi. Bir dönemin kült dizileri arasında gösterilen Kurtlar Vadisi’nde Bedir karakterini canlandıran oyuncu Levent Güner hayatını kaybetti. Binlerce kişiyi üzüntüye boğan bu acı haber sonrasında  Levent Güner hayatı ve biyografisi hakkında araştırma yapmak isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kurtlar Vadisi Bedir kimdir, nereli? Oyuncu Levent Güner kaç yaşında ve neden öldü?

Oyuncu Levent Güner neden öldü?

Oyunculuk dışında şarkıcılık mesleğiyle de uğraşmış olan Levent Güner’in kalp krizi sebebiyle yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Levent Güner

Kurtlar Vadisi Bedir kimdir, nereli?

Kurtlar Vadisi dizisinde Bedir karakteriyle yer alan Levent Güner 14 Haziran 1964 tarihinde dünyaya geldi. Oyunculuk hayatına 1992 yılında  Mem-ü Zin yapımı ile başladı. Daha sonra 1995’te Böcek ve Aylaklar dizilerinde yer alan tecrübeli oyuncu, 2007 ile 2009 yılları arasında yayınlanan Dudaktan Kalbe dizisinde boy gösterdi. 

Oyunculuk mesleğinin dışında şarkıcılık mesleğiyle de uğraşmış olan Levent Güner, 2013- Amok Koşucusu, Acayip Hikayeler, Reaksiyon, Kaybolan Yıllar, Bu Sevda Bitmez ve Pilli Bebek projelerinde kendisine yer buldu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal