Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi gerçek hikaye mi?

Kadrosuyla büyük ses getiren Aile dizisi için geri sayım başladı. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı iki ismi bir araya getirecek olan yapımdan ilk kareler yayınlanırken, dizinin ne zaman başlayacağı, konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Peki Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi gerçek hikaye mi? İşte Aile dizi konusu ve oyuncuları...

26.01.2023-11:12 - (Son Güncelleme: 26.01.2023-11:12) Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi gerçek hikaye mi?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği Aile dizisi Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi iki önemli ismin yer alacağı diziden ilk kareler yayınlandı. Dizinin yarattığı heyecan büyümeye devam ederken, dizinin ne zaman başlayacağı, konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Peki Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi gerçek hikaye mi? 

Aile dizisi ne zaman başlıyor?

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yaptığı, yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Aile dizisi yakında Show TV ekranlarında olacak.

Aile Dizisi

Aile dizisi gerçek hikaye mi? 

Aile dizisinin hikayesinin gerçek olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Aile dizisi oyuncuları kimler?

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın dışında Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer de yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal