Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Milyonlarca kişinin beklediği müjdeli haber geldi! Hesaplarınızı kontrol edin

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri için ödeme günü belli oldu. Neredeyse 12 milyon emeklinin ikramiye ödemeleri bugünden itibaren hesaplara yatırılacak. İşte haberin detayları...

02.07.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 02.07.2022-14:11)

Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ödenecek olan bayram ikramiyeleri bugünden itibaren başlıyor. İlk etapta 1 Temmuz tarihinde aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatacakken, ödemeler aylık alma güne göre farklı tarihlerde hesaplara yatacak. Neredeyse 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyeleri bugün ödenmeye başlayacak. Söz konusu ödemeler ise 8 Temmuz tarihine kadar sürecek. 

Öte yandan daha önce 1100 lira olarak ödenen ikramiyenin Kurban Bayramı’nda da aynı miktarda hesaplara yatırılması beklenmektedir. 


Memur emekli ikramiyeleri 2-5 Temmuz arası hesaplarda olacak 

Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yapmış olduğu açıklamasında maaş günü 1 Temmuz olan 4/C'li memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılacak. Bu durumda maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C'li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak. 

İşçi emekli ikramiyesi 5-6 Temmuz arası yatırılacak 

Buna göre 4/B'li Bağ-Kur emeklileri için de ikramiye ödemeleri 7 Temmuz tarihinde yapılacak. Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A'lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz tarihinde yapılacak. 22-26 Temmuz tarihinde maaş alanlara da ikramiyeleri 6 Temmuz tarihinde ödenecek.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal