Tuzla Belediyesi'nden Açık Havada Çocuklara Tiyatro

Tuzla Belediyesi, “Keloğlan’ın Kayıp Eşeği” isimli çocuk oyununu Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Amfi Tiyatro’da miniklerle buluşturdu.

09.07.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-09:28) Tuzla Belediyesi'nden Açık Havada Çocuklara Tiyatro

Coronavirüs pandemisi sürecinde etkinliklerini online olarak sürdüren Tuzla Belediyesi kültür sanat etkinliklerine normalleşme sürecinde devam ediyor.

Bu kapsamda “Keloğlan’ın Kayıp Eşeği” isimli çocuk oyunu, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Amfi Tiyatro’da miniklerle buluştu.

Açık havada yapılan etkinlikte çocuklar büyük bir heyecanla oyunu izledi.

Tuzla Belediyesi corona tedbirlerini de üst seviyede tuttu. Amfi tiyatroda sosyal mesafe ayarlandı, girişte tüm misafirlerin tek tek ateş ölçümleri yapıldı ve izleyicilerin keyifle tiyatro izlemesi için gereken tüm önlemler alındı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı etkinlikle ilgili, ‘Zorlu süreçten geçtiğimiz bu günlerde sosyal ve kültürel faaliyetler ile mesafeli de olsa bir araya gelebiliyoruz. Yeni normalleşme süreci kapsamında kültür sanat faaliyetlerimiz ilerleyen günlerde de devam edecek. Bu süreci hep birlikte kişisel tedbirlerimizi de alarak birbirimizi koruyarak atlatacağız. Hemşehrilerimiz ile ilçemizde kültür ve sanat etkinliklerimizi kesintisiz sürdürmek için gerekli tedbirleri alarak etkinliklerimizi yaz boyunca sürdüreceğiz. Hepinize iyi seyirler diliyorum’ ifadelerinde bulundu.

Yeni normalde Tuzla Belediyesi kültür ve sanat çalışmalarıyla sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal