TRT'de Neden Özü Sözü İnsan Yazıyor?

Dizi ve yayınlanan programları ile sevilen kanallar arasında yer alan TRT'de neden özü sözü insan yazıyor? İzleyiciler TRT'yi açtıklarında neden özü sözü insan yazdığını merak ediyor. Peki neden TRT'de özü sözü insan yazıyor?

25.01.2021-10:03 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-10:03) TRT'de Neden Özü Sözü İnsan Yazıyor?

Türkiye'nin ülke çapında yayın yapan ilk ulusal televizyon kanallardan biri olan TRT yeniliğe gidiyor. TRT'nin izleyicileri neden üst köşede özü sözü insan yazdığını araştırmaya başladı. Peki TRT'de neden özü sözü insan yazıyor? İşte haberin detayları...

TRT'DE NEDEN ÖZÜ SÖZÜ İNSAN YAZIYOR?

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, kurumun yeni stratejisini ve vizyonunu anlattı. TRT yayınlarında insan ve değer odaklı yaklaşımı benimsediklerini söyleyen Eren, TRT denince akla tek bir şey gelecek: 'Özü sözü insan' dedi. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT'nin yeni stratejisini ve vizyonunu anlattı.

Strateji ve Vizyon Buluşmasında yayıncılık politikalarındaki öncelikler ve yenilikler tanıtıldı. 'TRT denince akla tek bir şey gelecek: Özü sözü insan' 

TRT yayınlarında insan ve değer odaklı yaklaşımı benimsediklerini belirten Eren, 'Artık TRT denince akla gelecek olan tek cümle var: Özü sözü insan. TRT'nin strateji ve vizyon buluşmasının sloganı bu. Vizyonumuz uluslararası etki oluşturmak. Bunu gerçekleştirmek için içerikler uluslararası nitelikte olmalı ve kurum olarak dijitalleşmemiz gerekmektedir' şeklinde konuştu. 

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun her platformda yenilenmeye ve değişmeye devam ettiğini ifade eden Eren, TRT'nin sadece izlenecek değil iz bırakacak yapımlar gerçekleştirmek istediğini belirtti. 

TRT SPOR 2, TRT SPOR ARTI OLACAK 

TRT Spor 2'nin TRT Spor Artı olacağını ifade eden Eren, TRT Spor Artı ile büyük sporcular yetişeceğine inancının tam olduğunu da sözlerine ekledi. TRT’nin yeni vizyon ve strateji planında uluslararası etki ve dijitalleşmenin önemli yer tutacağını aktaran Eren, TRT kurumlarının 50 milyonu aşan takipçi sayısının dijital mecralara erişimin en büyük göstergesi olduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal