Norm Ender'in Yeni Şarkı Videosu Instagram'da Milyonlarca Tıklandı

Norm Ender, yeni bir şarkıya imza attı. 'İhtiyacım Yok' isimli yeni çıkan şarkısı, milyonlarca kez izlendi. Klibin bir kısmını Instagram hesabından paylaşan Ender'in videosu 14 saatte 180 milyondan fazla kişi tarafından tıklandı.

25.09.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-16:15) Norm Ender'in Yeni Şarkı Videosu Instagram'da Milyonlarca Tıklandı

Norm Ender, yeni bir şarkı çıkardı. 'İhtiyacım Yok' isimli yeni çıkan şarkısı, milyonlarca defa izlendi. Klibin bir kısmını Instagram hesabından paylaştı. Klibin bir bölümünü paylaşan Ender'in videosu 14 saatte 180 milyondan fazla kişi tarafından tıklandı.

Rap müzikleriyle bilinen ve adını ilk kez 2000'lerin başında duyuran Norm Ender, bir ilk yaşadı. Yeni çıkardığı 'İhtiyacım Yok' adlı parçasıyla yeniden gündeme geldi. Şarkının bir kısmını şahsi Instagram hesabından paylaşan Ender, 14 saat içinde 182 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Daha önce 'Mekanın Sahibi' ile attığı dissle uzun süre gündemden düşmeyen Ender, 'İhtiyacım Yok' adlı yeni bir şarkı çıkardı. Sevenlerine müjdeyi Instagram'dan veren Ender, klibin bir kısmını da hayranları ile paylaştı. Ünlü rapçinin videosu 14 saat içerisinde 182 milyon kişi tarafından tıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal