Miraç Filmi Nerede Çekildi?

Başrollerinde son derece ünlü oyuncular olan Ufuk Bayraktar ve Meltem Miraoğlu rol almaktadır çok sevilen bu dram filmidir. Peki Miraç filmi nerede çekildi? İşte detaylar…

16.07.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:22) Miraç Filmi Nerede Çekildi?

Yönetmenleri ise Enes Hakan Tokyay olurken senaryosunu ise Yasin Öksüz yazmıştır. Başrolde olan Yusuf ve Ali’yi ise Arda Şahin ile Emircan Çal canlandırmaktadır Miraç Filminde.

Meltem Miraloğlu: Aslen Mardin’li olan Meltem Miraloğlu 13 Ocak 1987 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Çocukluğundan beri oyunculuğa çok büyük ilgisi olan Meltem Miraloğlu ise Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun olmuştur. Kariyerine ilk adımı ise Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi reklam filminde rol almıştır.

Ufuk Bayraktar: 12 Eylül 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sinema ve aynı zamanda dizi oyuncusu olan Ufuk Bayraktar liseyi Gürsoy Koleji’nde bitirdikten sonra Üniversiteye gitmeme kararı almış ve de Cevahir Bayraktar’ın işlettiği kahveyi işletme kararı almıştır. Ardından kahveyi işletirken ise Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmiş olup oyunculuk kariyerine başlamıştır. Bekleme Odası ve Kader isimli projeleri ile de kariyerin ilk adımlarını atmış olmuştur böylece mesleki hayatında.

Arda Şahin: 2004 doğumlu olan ve henüz çok ço genç olan bu oyuncunun kariyeri daha küçük yaşından beri başlamıştır. Güldüy Güldüy Show programının kadrosunda da olan bu gencecik çocuk kariyerin de çok da güzel işlere imza atacağa benziyor. Aynı zamanda ise 2017 yılında oynadığı Miraç Filmindeki başrol oyunculuğu ile ilk başarılı işine imzasını atmış bulunmaktadır bile şimdiden.

Emircan Çal: Henüz oldukça küçük olan bu genç oyuncumuz Emircan Çal Kariyerine bu filmle birlikte giriş yapmış olup aynı zamanda da çok güzel bir proje ile başlamıştır meslek hayatına.

Oğuz Oktay: 1939 yılında dünyaya gelmiş bu sanatçı oyunculuk hayatına 1955 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nde okurken adım atmıştır.

Oyuncu Kadrosu

Meltem Miraloğlu: Nuran

Ufuk Bayraktar: Rıfat

Arda Şahin: Yusuf

Emircan Çal: Ali

Oğuz Oktay: Osman

Miraç Filmi Konusu

Yusuf ile Ali küçük ve çok güzel arkadaşlıkları olan iki kişidirler. Aynı zamanda ise kendileri gibi çok yakın arkadaş olan Ahmet’i kaybetmeleri üzerine çok büyük bir üzüntüyü paylaşmaktadırlar. Ve Ahmet’in cennete olduğuna inanmaktadırlar. Bu nedenle ise her yaptıklarını Ahmet’in gördüğünü düşünürler ve ona seslerini duyurmak için bir sürü şey yapmaya çabalamaktadırlar. Aynı zamanda Miraç Filminde Göğün 7. katına çıkmak için ise köylülerden sürekli akıl alan bu ikili aynı zamanda köyü birbirine katıp maceradan maceraya atılmaya karar vermişlerdir ve artık onları kimse durduramaz. Filmin asıl amacı ise Hz. Muhammed’in Miraç’a çıkışını çocukların gözünden göstermeyi amaçlamakla birlikte onların dünyasından yansıtmayı hedeflemektedirler aynı zamanda.

Miraç Filmi Nerede Çekilmiştir

Miraç filmi sinemaseverlerle buluşurken film çekimleri tam dört hafta boyunca Şanlıurfa Halfeti ve Siverek bölgesinde çekilmiştir. Film aynı zamanda ise Temmuz ayında Ramazan da çekilmiştir Miraç Filmi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal