Kate Winslet: ‘Tecavüzden Suçlu Yönetmenlerle Çalışmaktan Pişmanım’

Kate Winslet taciz iddialarıyla gündemde olan yönetmenler Roman Polanski ve Woody Allen ile çalıştığı için pişmanlığını belirtti. Oscar ödüllü oyuncu iki yönetmenin de gördükleri saygının utanç verici olduğunu söyledi.

12.09.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-16:14) Kate Winslet: ‘Tecavüzden Suçlu Yönetmenlerle Çalışmaktan Pişmanım’

Roman Polanski’nin Carnage (Acımasız Tanrı) filminde, Woody Allen’ın ise Wonder Wheel (Dönme Dolap) projesinde rol alan Kate Winslet, cinsel istismar ve tecavüz skandallarıyla anılan bu iki yönetmenle çalışmaktan pişman olduğunu itiraf etti.

'REZİL BİR DURUM'

44 yaşındaki aktris Vanity Fair'e verdiği röportajda 'Bu adamların film endüstrisinin dört bir yanında ve var oldukları sürece bu kadar yüksek mertebede tutulması bana inanılmaz geliyor. Bu rezil bir durum' dedi.

Her iki isimle de çalışmasının sorumluluğunu alması gerektiğini belirten Kate Winslet 'Zamanı geri alamam. Bu pişmanlıklarla boğuşuyorum ama tüm bunlar hakkında dürüst olamıyorsak başka ne kalıyor ki?' dedi.

1977 yılında Samantha Geimer’a henüz 13 yaşındayken tecavüz etmekten suçlu bulunan Roman Polanski ve 1992’de üvey kızı Dylan Farrow‘u henüz 7 yaşında iken istismar ettiği iddia edilen Woody Allen, Me Too ve Times Up hareketlerinin de etkisiyle Hollywood’daki saygınlıklarını yitirmiş olsa da, Avrupa’da yeni projeler için yatırımcı ve dağıtımcı bulmaya devam ediyorlar.

Gelen tüm tepkilere rağmen hem Roman Polanski hem de Woody Allen, Avrupa’da yeni projelerini hayata geçirmeye devam etme şansı buluyor olsa da, Hollywood’da bu iki yönetmene karşı çok daha katı bir tutum sergilenmeye devam ediyor. Bu bağlamda daha önce Greta Gerwig, Rebecca Hall, Timothée Chalamet, Selena Gomez gibi Woody Allen veya Roman Polanski ile çalışmış önemli isimler bu işbirliğinden duydukları pişmanlığı dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal