Karlar Ülkesi 2’ye Devam Filmi Gelecek Mi?

Animasyon türündeki Frozen filmlerinde Olaf karakterine sesiyle hayat veren Josh Gad Karlar Ülkesi 2’ye devam filmi gelip gelmeyeceği konusuna açıklık getirdi.

04.06.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-11:28) Karlar Ülkesi 2’ye Devam Filmi Gelecek Mi?

Frozen filmlerinde Olaf karakterine sesiyle hayat veren Josh Gad, Karlar Ülkesi 3 filminin olasılıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Pandemi sürecinde Disney  Plus’ın sosyal medya hesaplarında yayınlanan Olaf karakterinin kısa filmlerini evinde seslendiren Josh Gad, Frozen 3 hakkında şu ifadelere yer verdi:

"Frozen II, var olması için bir neden olmadan önce Frozen II değildi. Aynı nedenden dolayı Frozen III'nin olup olmayacağını bilmiyorum. Bu benim ekipteki konumumun ötesinde. Ama size şunu söyleyebilirim: Bu karakterleri alıp umudu ve ilhamı geri getirme imkanı var. At Home With Olaf için Disney ekibiyle birlikte son birkaç haftadır çalışma nedenim bu. Bu üçüncü film formatında olmasa bile Frozen böylece devam ediyor. Ama göreceğiz. Eğer anlatmaya değer bir hikaye varsa, eminim ki Jennifer Lee ve harika ekibi Disney animasyonlarıyla bizlere o hikayeyi bir gün anlatacaklardır.

92. Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı kategorisinde yarışan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu eden Frozen 2, ödülü Rocketman filmine kaptırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal