Karantinadakilere Konser

Ukrayna, Etiyopya, Bosna Hersek, Hırvatistan’dan ülkemize gelen ve coronavirüs tedbirleri kapsamında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda gözlem altında tutulan vatandaşlar için konser düzenlendi.

04.04.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-11:33) Karantinadakilere Konser
Coronavirüs salgını nedeniyle Ukrayna, Etiyopya, Bosna Hersek, Hırvatistan’dan Türkiye’ye gelen ve 14 gün kgözlem altında tutulan vatadaşlara Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi müzik grubu konser verdi.

Konsere Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci Yurdundadaki odalarında karantinada olan vatandaşlar da zaman zaman tempo tutarak eşlik etti.

Karantinadakilere iyi zaman geçirtmek amacıyla konser düzenlediklerini dile getiren Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı; karantina uygulamasında olanlar için çeşitli sürprizler organizasyonlara devam edeceklerini de söyledi.

Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci Yurdunda kalan Ukrayna, Etiyopya, Bosna Hersek ve Hırvatistan’dan gelen 260 kişiye yrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor bakanlığı tarafından kitap ve karanfiller dağıtıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal