2021 Altın Küre Ödülleri Ne Zaman Düzenlenecek?

Coronavirüs nedeniyle 2 ay ertelenen Altın Küre Ödülleri’nin tarihi belli oldu. Tina Fey ve Amy Poehler beşinci kez Altın Küre'yi sunacağı 2021 Altın Küre Ödülleri, 28 Şubat 2021'de yapılacak.

23.06.2020-10:37 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-10:36) 2021 Altın Küre Ödülleri Ne Zaman Düzenlenecek?

Oscar'ın habercisi gözüyle bakılan ve coronavirüs nedeniyle 2 ay ertelenen Altın Küre Ödülleri’nin tarihi belli oldu.

Hollywood Yabancı Basın Birliği, Tina Fey ve Amy Poehler beşinci kez Altın Küre'yi sunacağı 2021 Altın Küre Ödülleri'nin 28 Şubat 2021'de yapılacağını açıkladı.

Geleneksel olarak her yıl ocak ayının ilk pazar gecesi yapılan ancak bu sene ertelenen Altın Küre Ödülleri, TV ve dizi dünyasının en iyilerini belirliyor.

Geçtiğimiz sene Drama Dalında En İyi Film 1917 olurken, Quentin Tarantino'nun yazıp yönettiği Once Upon a Time in Hollywood hem En İyi Senaryo hem de Müzikal ya da Komedi Dalında En İyi Film ödüllerini almıştı. Brad Pitt’e ise bu yapım En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü getirdi.

Renée Zellweger, biyografi türündeki Judy filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu seçilirken, yılın favori filmlerinden Joker'in başrol oyuncusu Joaquin Phoenix En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştü.

Müzikal ya da Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu The Farewell filmindeki rolüyle Awkwafina oldu. Güney Kore yapımı Parasite ise Yabancı Dilde En Film seçilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal