2018 Erkek Gömlek Modelleri

Erkek gömlek modelleri 2017, erkek klasik gömlek, gömlek modelleri erkek, erkek spor gömlek, erkek gömlek markaları konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

17.05.2018-15:55 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-16:08) 2018 Erkek Gömlek Modelleri

Erkek gömlek modelleri 2017, erkek klasik gömlek, gömlek modelleri erkek, erkek spor gömlek, erkek gömlek markaları konuları ile ilgili detaylar haberimizde... 

Erkek modasında her zaman geçerliliğini koruyan gömlekler 2018 de erkek modasında da yerini almaktadır. 2018 erkek gömlek modelleri genelde günlük hayatta giyilebilecek spor kesim ağırlıklı olsa da klasik gömleklerde hala gömlek modasında geçerliliğini korumaktadır. Günlük hayatta giyilecek bir gömleği özel davetlerde, düğünlerde ve resmi iş toplantılarında giyinmek size artı puan kazandırmaz, tam tersi sizi ciddiyetsiz biri olarak lanse eder.

NASIL GÖMLEK SEÇMELİYİM?

2018 erkek gömlek modelleri ile ilgili internette araştırma yaptınız ve bir birinden farklı tarzlarda, renklerde ve markalarda gömlekler modelleri karşınıza çıktı. Hangi tarz gömlek satın almalıyım diye kendinize soruyorsunuz. Dikkat etmeniz ilk konu yaz aylarında giyeceğiniz gömleklerin 0 koton olmasına dikkat ediniz. Bu şekilde giyeceğiniz gömlek hem terleme yapmaz hem de ter kokusu gibi kötü durumlarla karşı karşıya kalmanızı engeller.

Her erkeğin vücut yapısı farklı olduğundan birinde güzel duran bir gömlek başkasında aynı şekilde duramayabilir. Seçeceğiniz gömlek modeli sizin vücut yapınıza uygun olması sizin daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Eğer kilo probleminiz varsa dar kesim gömlekler almamalısınız. Bu yüzden bol kesim ve dikine çizgili gömlekler giyinmek sizi hem daha zayıf hem de daha uzun gösterecektir. Dikkat etmeniz gereken bir konuda resmi bir kıyafet içinde giyeceğiniz gömlek ise kravat ile aynı desenlerde olmamalıdır.

SLIM FIT GÖMLEK MODELLERİ

Dar gömlek modelleri erkekler tarafından son yıllarda tercih edilen ve 2018 yılında da erkek gömlek modasında da yer edinen gömlek çeşitlerinden biridir. Slim fit diye adlandırılan bu gömlekler özellikle vücutları düzgün olan erkeklerce tercih edilmektedir. Benimde iyi bir vücut yapım var diyorsanız tercihiniz slim fit gömlekten yana olmalıdır.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal