Küfür Eden İyi Partili Ahmet Erhan Göçmez Yakalandı

Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile AK Parti'yi destekleyenlere küfürler savuran ve hakkında yakalama kararı çıkartılan İYİ Parti Kocaeli ili Dilovası İlçesi Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, yakalanarak gözaltına alındı.

07.01.2022-16:58 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-16:58)

İYİ Partili Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile AK Parti'yi destekleyen kişilere ağza alınmayacak küfürler etmişti. Görmez hakkında çıkartılan karar sonrasında yakalandı ve gerekli adli mercilere sev edildi.


AHMET ERHAN GÖÇMEZ YAKALANDI

İYİ Parti Kocaeli ili Dilovası İlçesi Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez yayımladığı küfür etmiş olduğu videoda isteyen herkes paylaşabilir ifadesini de kullanan Göçmez, bir müddet sonra kendisine gelen gelen tepkiler üzerine profilini kilitledi.

Gelen tepkiler ve yapılan şikâyetler üzerine, ağza alınmayacak küfürler kullanan başkan Göçmen hakkında önceki gün yakalama kararı çıkartıldı. Adreslerinde aranıp bulunamayan Göçmez, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olan ekiplerce öğle saatlerinde Dilovası İlçesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin tamamlanan işlemlerinden sonra adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

NE YAPMIŞTI?

Kocaeli Dilovası İlçesi Demirciler Mahallesi'nde oturan ve İYİ Parti Mahalle Başkanı olan Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, AK Partili seçmenlere etmiş olduğu küfürler ile gündem konusu olmuştu. Çektiği videoda, bir akaryakıt istasyonundan sigara aldığını ifade eden Göçmez, Sigara zammından dolayı kendi akrabaları ve yakınları dâhil, bütün AK Partililere ağır küfürler kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal