Kripto paralar neden düşüyor, kripto paralar ne zaman yükselecek? Kanada merkezli Cypherpunk Holdings yüklü miktarda Bitcoin ve Ethereum sattı!

Son zamanlarda kripto para piyasası oldukça zor zamanlardan geçiyor. Bu bağlamda birçok şirket bu durumdan en şekilde etkilenmenin yollarını aramak için kolları sıvadı. Son olarak Kanada merkezli yatırım şirketi Cypherpunk Holdings (HODL), mevcut piyasa risklerini ortadan kaldırmak için Bitcoin ve Ethereum sattı.

29.06.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-17:36) Kripto paralar neden düşüyor, kripto paralar ne zaman yükselecek? Kanada merkezli Cypherpunk Holdings yüklü miktarda Bitcoin ve Ethereum sattı!

Dünyada birçok yatırımcının ilgi odağında olan Kripto paralar, son zamanlarda gerçekleşen Bitcoin'in düşüşü ile birlikte piyasadaki korku havasından dolayı endişeliler. Bu sıralar kripto para piyasası oldukça zorlu dönemlerden geçiyor. Kripto para analizcileri ikiye bölünmüş vaziyette. Kimileri kripto paraların amiral gemisi olan Bitcoin'in daha da düşeceğini söylerken, kimileri ise Bitcoin'in yıl sonuna kadar artacağı görüşünde. Son olarak Kanada merkezli yatırım şirketi olan Cypherpunk Holdings (HODL), mevcut piyasadaki korku havasından ötürü bütün riskleri elinden çıkarmak için yüklü miktarda Bitcoin ve Ethereum satışı gerçekleştirdi.

Cypherpunk, Bitcoin ve Ethereum satışı gerçekleştirdi 

Cypherpunk Holdings (HODL), mevcut piyasada bulunan risklerini kökünden çözmek için tüm Bitcoin ve Ethereum varlıklarını sattı. Söz konusu şirket, 205.8209 Ethereum’u 293.000 dolara 214.7203 Bitcoin’i (BTC) yaklaşık 6.09 milyon 4,7 milyon dolara sattı. Şirketin yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda, satışlardan toplam 6.38 milyon 5 milyon dolar gelir elde edildi.

Bunun yanında şirket, elinde 18.16 milyon 14,1 milyom dolar nakit ve stabilcoin bulunduğunu ve ek olarak 30 günlük geri ödeme bildirimi ile yapılandırılmış ürünlere yaklaşık 1,93 milyon 1.5 milyon dolar tahsis edildiğini de sözlerine ekledi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal