Kredi notu düşük olduğu için kredi kullanamayanlara müjde geldi! Yapı Kredi ve Türkiye Ekonomi Bankası kredi verecek

Kredi notu düşük olduğu için kredi kullanamayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Yapı Kredi ve Türkiye Ekonomi Bankası bir defaya mahsus olmak üzere ihtiyaç kredisi sunacak.

12.03.2022-08:25 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:21) Kredi notu düşük olduğu için kredi kullanamayanlara müjde geldi! Yapı Kredi ve Türkiye Ekonomi Bankası kredi verecek

Ekonomik koşulların gittikçe daha da zorlaştığı son dönemlerde vatandaşların nakit ihtiyaçları da artıyor.  Vatandaşlar temel ihtiyaçlarını giderme konusunda dahi zorluklar yaşıyor. Böylece diğer gereksinimler için de finansal destek ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bu gibi maddi sıkışıkların yaşandığı dönemlerde birçok kişi bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerine başvuruyor. Ancak bankalar, bu noktada kredi hizmetlerinde ilk olarak kişilerin kredi notuna bakıyor ve kredi notu belli bir seviyenin altında olanlar, genellikle kredi kullanamıyor. Fakat Yapı Kredi ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), kredi notu düşük olan vatandaşlar için de bazı kredi fırsatlarını sunuyor. İşte detaylar… 

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi 

Kredi notu, bir kez bile olsa bankalarla çalışmış olan herkes için değerlendiriliyor. Kredi notu, kişilerin ilerleyen dönemlerdeki banka işlemlerinde ne kadar kolay hizmet alabileceğinin en önemli kriterlerinden biri haline geliyor. Yapı Kredi, kredi notu düşük olduğu için krediler konusunda mağdur olanlar için bir defaya mahsus olmak üzere 10 bin TL kredi desteği sağlayacağını duyurdu. Yapı Kredi’de bu kredi türünde %2,94 faiz oranı sunuluyor ve 36 aya kadar vade seçeneği ile bu kredide aylık taksit ödemesi 494,83 TL olarak hesaplanıyor. 

İhtiyaç Kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) İhtiyaç Kredisi 

Türkiye’de özel bankalar arasında yer alan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) da benzer bir şekilde, bir defaya mahsus olmak üzere kredi notu düşük olan kişilere yönelik kredi desteği sağlayacağını açıkladı. Bu noktada TEB de 10 bin TL kredi desteği sunuyor ve bu kredi türünde banka %1,85 faiz oranı uyguluyor. TEB’de 10 bin TL ihtiyaç kredisinde %1,85 faiz oranı ile 36 ay vadede aylık taksit ödemesi ise 406,32 TL olarak hesaplanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal