Koronavirüsle Mücadelede Sahte Test Fırsatçıları Türedi!

Türkiye'de koronavirüsle mücadele için pek çok alanda PCR testi zorunlu oldu. Fırsatçılar bu durumdan faydalanmak için hemen harekete geçti. Müşteri olarak iletişime geçildiğinde ise fırsatçıların yaptığı sahtekarlık ortaya serildi.

09.09.2021-15:50 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-16:10) Koronavirüsle Mücadelede Sahte Test Fırsatçıları Türedi!

Ülkede koronavirüsle mücadelede tedbirlerin arttırılmasıyla birlikte aşı zorunluluğu da pek çok alanda yaygın hale getirildi. Seyahatlerde ve çeşitli etkinliklerde negatif PCR testi zorunluluğu geldi. Bunun sonucunda sahte PCR testi düzenleyen sahtekarlar ortaya çıktı.


TÜRKİYE’DE YAKLAŞIK 16 MİLYON VATANDAŞ AŞI YAPTIRMADI

Türkiye’de yaklaşık 16 milyon kadar insan koronavirüs aşısı yaptırmadığı için toplu alanlarda ve yolculuk esnasında negatif PCR testi zorunlu hale geldi. Bunun yanında, konser, tiyatro ve sinema gibi etkinliklere giriş ile otobüsle şehirler arası yolculuk yaptırmak isteyenler için de negatif PCR zorunluluğu bulunuyor.

SAHTE PCR TESTİ FIRSATÇILARI ORTAYA ÇIKTI

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler her geçen gün arttıkça durumu fırsat bilen fırsatçılar ortaya çıktı. Negatif PCR test sonucu almak için pek çok insan da bu fırsatçıların kapısını çalıyor. Bazı kişiler, negatif PCR testi almak için internetten test yapmak için iletişime geçtiklerinde, 300 liraya negatif PCR testi temin edebileceklerini söylüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal