Koronavirüse karşı tam koruma sağlıyorlar! Bu 3 besini tüketerek mikroplara karşı korunmak mümkün

Koronavirüs salgının yeniden etkili olması sonrasında vaka sayılarında ciddi artışlar söz konusu. İnsanlar salgın başta olmak üzere pek çok hastalıktan korunmak için mutfakta hazırlanabilecek baharatları araştırmaya başladı. İşte koronavirüs düşmanı baharatlardan bazıları...

07.08.2022-10:37 - (Son Güncelleme: 07.08.2022-10:37) Koronavirüse karşı tam koruma sağlıyorlar! Bu 3 besini tüketerek mikroplara karşı korunmak mümkün

sİnsan sağlığını tehdit eden mikroplara karşı korunmak isteyen insanlar ilaç kullanmak yerine doğal yöntemlerle sağlıklarını korunmak için doğal tarifleri internet üzerinden araştırıyor. İnsanlar salgın başta olmak üzere pek çok hastalıktan korunmak için mutfakta hazırlanabilecek baharatları araştırmaya başladı.

Bu 3 besini tüketerek mikroplara karşı korunmak mümkün

Koronavirüsü öldüren 3 baharat

Zerdeçal

Bir çok enfeksiyondan korunmasını sağlayan zerdaçal, koronavirüs hastalığına karşı da önemli ölçüde fayda sağlıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren zerdeçalı tüketenlerde koronavirüsün etkileri oldukça hafif olacaktır.

Zencefil

İlk kez Çinliler tarafından tüketilen zencefil, ilaçlar kadar etkili olan doğal bir üründür.

Karanfil

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan karanfil sadece mikropları öldürmekle kalmaz aynı zamanda ağız kokusunu ve giderir. Özellikle toplu taşıma araçlarında seyahat edenler için karanfil tüketmek hayat kurtarabilir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal